Karmen a născut o fetiță perfect sănătoasă! Artista a devenit mamă pentru prima dată

.

Emoții imense pentru Karmen și soțul ei Bogdan Căplescu! Cei doi au devenit ieri, 1 august, părinți, pentru prima oară. Fetița lor a venit pe lume în jurul orei 13 și este perfect sănătoasă.

Într-o postare pe contul său de socializare – ultima în care va apărea cu burtica de gravidă, cel puțin anul acesta! – Karmen își exprima emoțiile și nerăbdarea cu privire la cel mai așteptat moment din viața ei de familie: „Zâmbet de copil… Curând zâmbet de femeie. Mândră să fiu mamă. Mor de nerăbdaree!', scria artista. Și iată că azi, la orele prânzului, nerăbdătoarea Karmen a devenit mămică, ea aducând pe lume, prin cezariană, o fetiță perfect sănătoasă, care se va numi Sofia, într-un spital public din Capitală.


Karmen a ales să nască prin cezariană

Artista a luat încă de la început decizia de a nu trece prin durerile nașterii naturale și a vorbit cu sinceritate despre acest lucru: „Am oscilat foarte mult, dar în final am luat decizia de a naște prin cezariană. Sunt niște dureri pe care le scutești. Am auzit femei care au avut travaliu în jur de 20 de ore, e un chin prin care femeia trece. Eu cred că îți ia ani din viață. Este experiența mea. E decizia mea. Mama a născut prin cezariană, bunica a născut prin cezariană', declara Karmen într-un interviu.


Cânt despre fericitul bunic, Adrian Minune, acesta deja a făcut planurile pentru creștinarea micuței Sofia: „O să facem o petrecere de botez restrânsă, cu 400-500 de persoane’, a declarat artistul, care, de altfel, mai în glumă, mai în serios, a spus că a venit timpul să-și schimbe numele din Adrian Minune în… Bunicul Minune: „O să-mi iau alt nume în august, o să mă trec Bunicul Minune. Cine-l vrea pe Bunicul, alo, da, tataie! Din zece în zece ani, cum se schimbă metabolismul, aşa se schimbă şi viaţa noastră.