Karina, fiica lui Jorge și a Alinei Laufer, a împlinit 14 ani. Ce mesaj i-a transmis tatăl ei: „Să ne încurajăm copiii să viseze”

.

Karina, fiica lui Jorge și a Alinei Laufer, a împlinit 14 ani. După cinci ani de mariaj, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate. Divorțul acestora a avut loc în anul 2012, artistul fiind cel care a decis să plece de acasă în urma mai multor discuții avute cu fosta sa soție. Duminică, 13 noiembrie, fiica acestora și-a sărbătorit ziua de naștere, ocazie cu care Jorge a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


După divorțul Alinei Laufer și al lui Jorge, blondina a locuit o perioadă în SUA, alături de fiica și de partenerul ei. În acea perioadă, artistul a mărturisit că s-a confruntat cu depresia, fiind departe de Karina. Între timp, foștii soți și-au refăcut viața sentimentală, însă au rămas în relații bune de dragul fiicei pe care o au împreună. În urmă cu o zi, adolescenta a împlinit 14 ani, iar tatăl ei i-a făcut o urare emoționantă pe rețelele de socializare.

Karina, fiica lui Jorge și a Alinei Laufer, a împlinit 14 ani. În cadrul unui interviu recent, artistul a mărturisit că vorbește pe cameră în fiecare zi cu fiica sa. Acesta a susținut că este vorba despre un obicei păstrat de vremea când adolescenta locuia în SUA, fiind una dintre modalitățile care i-a ajutat să construiască o relație deschisă și consolidată.


Citește și: Cum a reacționat Jorje când fiica lui a venit cu un băiat acasă:„Stai, ce? Deja?!’

Citește și: Cum arată mama lui Jorge. Ecaterina Papagheorghe a împlinit 67 de ani:„Arată bine, nu?’

Citește și: Larisa Drăgulescu a divorțat de Marian Bogdan, la doar un an și jumătate de la nuntă:'Distanța ne-a separat'

Citește și: Regizorul Constantin Codrescu a murit, la 91 de ani:'De ce m-ai lăsat singură Tati'

Karina, fiica lui Jorge și a Alinei Laufer, a împlinit 14 ani


Pe contul său de Facebook, artistul a postat o imagine cu fiica sa, care ține tortul în brațe. Totodată, acesta a ținut să-i facă câteva urări emoționante, mărturisind că înțelege toate schimbările din viața Karinei, având în vedere că a devenit adolescentă.

„Să fii adolescent în ziua de azi, cu atâtea alegeri, căutări, direcții, e o întreagă lupta interioară într-o lume care te vrea supus și într-un șablon. Să ne încurajăm copiii să viseze și să țintească cât mai sus, să învețe că tot ce își doresc, pot realiza prin a deveni (a fi) persoană care înțelege tot ce e de făcut (a face) pentru (a avea) tot ce își dorește. În ordinea asta, nu invers. Te iubesc @karina.pge. La mulți ani!’, a notat pe rețelele de socializare Jorge.


„Încă se păstrează acel program stabilit la divorț’

Într-un interviu pentru VIVA!, Jorge a mărturisit că își vizitează fiica potrivit programului stabilit de instanță, deși locuiesc la o distanță relativ mică. În viitorul apropiat, acesta speră că lucrurile vor sta diferit.


„Relația cu Karina a fost incredibil de frumoasă de la început, de când s-a născut. Momentul în care ea a plecat în SUA în mod normal ai spune că te-ar distanța, însă acela a fost un moment care ne-a apropiat și mai tare, pentru că distanța era atât de mare. Însă a fost meritul Karinei că a ținut să vorbim pe video în fiecare zi și petreceam 5-10 minute în care îmi povestea ce a mai făcut, cum e la școală, cu cine s-a împrietenit. 10 minute zilnic pe telefon cu ea au făcut diferența pentru relația noastră.


Acum suntem în București amândoi și păstrăm tradiția de a ne auzi și a ne vedea pe video zilnic, pentru că, deși suntem la 30 de minute de mers unul de altul, încă se păstrează acel program stabilit la divorț. Însă sper că, pe viitor, lucrurile se vor schimba’, a susținut artistul.

Sursa foto: Facebook