Kamara o atacă pe Elena Marin de la Survivor, după eliminarea fratelui său, Musty: "Joacă teatru! "

.

Kamara a comentat evoluția concurenților de la Survivor, după ieșirea fratelui său, Musty, din competiție. Artistul nu a avut cuvinte frumoase la adresa Elenei Marin și a atacat-o pe motiv ca joacă teatru. În schimb, Kamara are și câțiva preferați și a spus cine ar vrea să câștige Survivor 2021.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Musty, fratele lui Kamara, a fost eliminat de la Survivor, în urma votului publicului. Chiar dacă nu a reușit să câștige acest sezon, Kamara l-a felicitat pentru curaj și a comentat și evoluția celorlalți concurenți rămași în Dominicană.


Fratele meu a venit din Dominicană. Mi-a povestit că a trăit cea mai tare aventură de până acum și că a fost foarte frumos. E prea devreme să vedem un câștigător, sunt tot felul de alianțe. Eu îmi doresc să câștige Mellina, e o fată foarte puternică, deși are 44 de kilograme.


Mai văd în Moro, Culiță și în Zanni, niște câștigători. De la fete, pe Elena o văd că cedează, poate să cedeze psihic, dar cred că joacă teatru, eu zic că e puternică, doar vrea să își deruteze adversarii.

Jador e un concurent puternic, dar nu se concentrează pe el. Unul care se poate fofila foarte ușor e Cosmin, pentru că el și Maria sunt discreți și pot să meargă foarte departe. De asemenea, și Sorin pentru că este un strateg foarte bun’, a spus Kamara pentru playtech.ro.


Citește și: Zanni, jigniri crunte pentru Elena Marin, la Survivor:’Ești o cotoroanță’. Cum a intervenit Moroșanu în scandal

Citește și: Adevărul despre scandalul dintre Elena Marin și Zanni, de la Survivor:’Vrei să îți cauți bărbat în emisiunea asta?’

Citește și: Simona Hapciuc de la Survivor, suspectă de virusul Dengue:Simptomele s-au agravat

Și Zanni i-a reproșat Elenei Marin că e falsă

Elena Marin și Zanni au avut mai multe confruntări de-a lungul competiției și lucrurile abia începuseră să se liniștească.


Mă lupt cu oricine de aici până la disperare, nu există să mă opresc vreodată, fiecare are dreptatea lui, eu am dreptatea mea. Nu există ca ei să aibă dreptate pentru mine. Eu știu clar, nu îmi place de Elena. Da deloc, o văd cea mai falsă, nu i-am zis-o niciodată.


Am vorbit cu Elena între patru ochi și i-am spus cum văd situația că mi-a spus: «Zanni, uite mă marginalizează toată lumea» , i-am spus cum cred eu, mie nu-mi place de ea, e falsă rău. Până a îndrăzit să mă întrebe pe mine dacă i-am furat mâncarea… am simțit nevoia să o jignesc și eu, a declarat Zannidache la un moment dat.

Nu poți să jignești o femeie, să o faci cotoroanță, să o faci în toate felurile în condițiile în care a realizat ceva în viața ei. „, a sărit Moroșanu în apărarea Elenei, atacându-l pe Zanni.