Kamara, mărturisire dureroasă: "Aș schimba ziua în care s-a născut Leon!"

 Oana Pantazi
.

Printre cei mai motivați concurenți de la Ferma se numără artistul Kamara, care își dorește să câștige concursul pentru a-i schimba în bine viața fiului său, Leon, care suferă de o formă de paralizie cerebrală. Iată care este cel mai mare regret al artistului!

Chiar dacă, în ultima vreme, Kamara a ieșit în evidență mai mult din cauza problemelor amoroase, pe care le-a împărtășit, în prime time, în cele mai urmărite emisiuni de noapte de la TV, artistul trăiește o dramă pe care doar un părinte o poate înțelege. Fiul său, Leon, în vârstă de 4 ani, suferă de o afecțiune care îl împiedică să se dezvolte normal, iar asta este cea mai mare durere a sa. Tocmai de aceea, artistul concurează acum la Ferma, competiție pe care speră să o câștige de dragul fiului său, pentru a-i putea oferi operația de care are nevoie: „Am o relație specială cu ambii mei copii. Pe fiica mea o văd puțin mai rar, pentru că este ocupată cu facultatea. Sunt foarte apropiat de Leon, pentru că îmi petrec foarte mult timp cu el. Este un fel de suflet-pereche, stăm mereu împreună, este confidentul meu”.

„Nu era la termen să nască, a făcut-o mai devreme cu o lună”

Cea mai mare durere a artistului este faptul că Leon are probleme de sănătate care îl îmoiedică să se dezvolde ca un copil normal, iar acesta este motivul pentru care își dorește mai mult ca orice să câștige competiția de la Ferma și, implicit, premiul pus în joc – suma aceea i-ar folosi pentru a-și opera copilul. Iată ce declară artistul, într-un interviu pentru click.ro, că ar face dacă ar sta în puterea lui să dea timpul înapoi și care este cel mai mare regret al său:

Kamara și fiul lui, Leon, în vârstă de 4 ani.

Fiul lui Kamara s-a născut înainte de termen

„Dacă aş avea doar o carte de tras, de exemplu, aş schimba ziua în care s-a născut Leon şi s-o fac pe fosta mea soţie să nu mai plece la mare, ca Leon să se fi născut la Bucureşti, prin cezariană, dacă era în ziua respectivă. Sau aş putea să mă întorc la ziua în care am plecat atunci în Moscova, ştiind totul şi s-o opresc, adică nu ar mai fi plecat la mare. Nu era la termen să nască, a făcut-o mai devreme cu o lună, deşi nu avea nimic, nu i s-a rupt apa, nu a căzut dopul, nu a avut contracţii, nimic, nimic. Totul a fost făcut acolo, din păcate, la spitalul din Constanţa. Ea nu avea voie să nască natural, trebuia să o facă prin cezariană şi apoi nu l-au pus nici la incubator şi a făcut un stop cardio-respirator când l-a alăptat şi de aici problemele. Fiindcă el s-a născut sănătos, numai că era micuţ. Aceea ar fi ziua când aş vrea să ajung. Pe 24 mai, seara, pentru că pe 25 a născut, pe la 6 dimineaţa', a declarat Kamara.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton