Justin Timberlake și Jessica Biel au devenit părinți a doua oară. Actrița a născut în secret

.

Justin Timberlake și Jessica Biel și-au mărit familia în iulie 2020, dar au ținut totul secret. Cântărețul a confirmat recent că a devenit din nou tată, într-un interviu acordat prezentatoarei Ellen DeGeneres. Cei doi s-au căsătorit în 2012, după cinci ani de relație, și au devenit părinți pentru prima oară în 2015, când a venit pe lume Silas Randall Timberlake. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Actrița a devenit mamă în mare secret pentru a două oară, în iulie 2020. Chiar dacă au fost zvonuri despre sarcină, cei doi nu au confirmat până acum că au devenit din nou părinți. 


Numele lui este Phineas. Este minunat și atât de drăguț. Nimeni nu doarme în casă. Dar sunt încântați, nu puteam fi mai fericiți și recunoscători’, a declarat Justin în interviul oferit lui Ellen.

Potrivit Daily Mail, numele băiețelului are origini ebraice și derivă de la Pinchas, care înseamnă oracol. Mai multe detalii despre sarcina Jessicăi și viața cu noul membru al familiei vor fi difuzate luni în interviul oferit de artist prietenei sale, Ellen Degeneres.


În noiembrie 2019, Justin Timberlake a fost surprins cu Alisha Wainwright, partenera sa din filmul Palmer’, în ipostaze tandre. Cei doi se țineau de mână pe terasa unui bar, iar artistul nu purta verigheta. S-a scris atunci că Jessica ar fi fost devastată după ce a văzut imaginile și s-a gândit la divorț. 

Jessica Biel și Justin Timberlake, probleme în cuplu

Conform apropiaților, Jessica Biel și Justin Timberlake au avut probleme în căsnicie, motiv pentru care cei doi soți s-au decis să caute ajutor specializat. De altfel, zvonurile au fost întărite și de publicația Radar Online, care a scris recent că cele două vedete trec prin momente dificile în acest moment.


„Recent, Justin a glumit cu prietenii lui despre modul în care maternitatea a schimbat-o pe soția lui, dar nu într-un mod amuzant. Jessica a auzit când Justin a spus despre ea că, atunci când nu se află pe covorul roșu, arată ca o casnică dintr-un orășel care are prea multe de făcut… L-a auzit pe Justin spunând că ea e genul de mamă prezentă la meciurile de fotbal ale copiilor, iar atunci Jessicăi i-ar fi sărit țandăra, a declarat o sursă din anturajul cuplului.


Jessica nu e prea încântată de glumele lui Justin…

După ce le-a povestit prietenilor că Jessica s-a supărat din cauza glumelor lui, unul dintre prietenii săi i-a sugerat lui Justin că ar fi bine ca el și Jessica să caute ajutor specializat, respectiv să facă terapie de cuplu.

Citește și: Ce se întâmplă cu divorțul dintre Andreea Antonescu și Traian Spak. Ce spune artista despre împăcare:’Niciodată să nu spui niciodată’/ EXCLUSIV

Citește și: George Burcea, scandal de proporții cu Andreea Antonescu, după Ferma:„O frustrare, pe motive de 2 lei


Citește și: Mihaela și Cristi Borcea au ajuns din nou în fața judecătorilor.Ce se întâmplă între cei doi

Citește și: Cât de mult a măcinat-o divorțul pe Anca Țurcașiu. Artista a slăbit mult:„Trebuie să treacă timp

Dat fiind că orice glumă ascunde întotdeauna și un sâmbure de adevăr, e clar că și între Jessica și Justin au intervenit rutina și problemele inerente vieții de cuplu într-o familie cu copii. Și cum cei doi sunt căsătoriți de șase ani și au un fiu în vârstă de trei ani, nu este exclus ca problemele să se fi instalat deja, cu atât mai mult cu cât ambii au cariere înfloritoare și, deci, stau adeseori departe unul de celălalt.