Justin Bieber a adoptat stilul vestimentar al anilor ‘70. Artistul e de nerecunoscut!

.

Are milioane de fani în lumea întreagă, iar la concertele lui domnișoarele leșină pe capete. În ultima vreme însă, faimosul artist nu mai iese în evidență prin intermediul mușchilor și al tatuajelor… Justin Bieber a adoptat stilul vestimentar al anilor 70.

După povestea de dragoste pe repede-nainte cu Hailey Baldwin, soldată cu o logodnă intempestivă, Justin Bieber a mai făcut o schimbare în viața lui, de data aceasta de ordin stylistic – artistul a adoptat stilul vestimentar al anilor 70, iar părerile sunt împărțite. În timp ce unii consider că arată foarte cool îmbrăcat cu cămăși cu floricele, cu pantaloni cu vedere la glezne și cu șapcă, alții consideră ilar aspectul celui care mai ieri își etala cu mândrie zecile de tatuaje și mușchii bine definiți.


 

Cum să te numești Justin Bieber și să te îmbraci ca un redneck, iar pe deasupra să porți și mustață? – se întreabă mulți dintre fanii săi? Alții, dimpotrivă, consideră acest stil chiar sexy, amintindu-și cu plăcere de vremurile în care Tom Selleck făcea furori cu cămășile lui cu imprimeuri florale în Magnum P.I., în anii 70?

O apariție șocantă pe străzile din New York

Pop starul în vârstă de 24 de ani a fost văzut recent, pe străzile din New York și California, alături de logodnica lui, Hailey Baldwin. Artistul a adoptat stilul vestimentar al anilor 70, readucând la lumină outfituri de mult uitate – Justin Bieber părea coborât pur și simplu din paginile celebrei Neckermann (n.r: pe vremuri, aproape singura publicație la care aveau acces și din care se inspirau doamnele și domnișoarele de la noi din țară).


 

Se pare că Bieber a făcut furori cu pantalonii lui largi, cu vedere la gleznă, dar și cu cămășile oversized cu model hawaiian, chiar dacă la prima vedere apariția lui a fost puțin șocantă. Chiar dacă look-ul artistului e puțin ciudat, trebuie să recunoaștem că nu acestea sunt cele mai nereușite apariții ale sale, așa că noul trend s-ar putea să prindă mai repede decât ne-am aștepta. E momentul să vă vizitați părinții și să-i întrebați dacă mai au ceva outfituri de prin anii 70. O să fiți mai cool decât vă închipuiți.


Foto: Hepta, Instagram