Poza șocantă care o bântuie pe Julia Roberts și azi. Actrița explică de ce a apărut pe covorul roșu cu păr la subraț!

Julia Roberts, poreclită și Americas Sweetheart, este una dintre cele mai iubite actrițe de la Hollywood. Tocmai de aceea, fanii ei nu-și pot imagina că preferata lor ar fi putut greși atât de grav. Acum 19 ani, Julia Roberts a apărut pe covorul roșu cu păr la subraț, însă abia acum și-a explicat gestul…

Julia Roberts este una dintre cele mai iubite actrițe americane.

Julia Roberts este una dintre cele mai iubite actrițe americane.

În 1999, la premiera filmului Nothing Hill, îmbrăcată într-o superbă rochie roșie, protagonista filmului a făcut furori pe covorul roșu… până în momentul în care a ridicat brațul pentru a-și saluta fanii. Atunci, totată lumea a văzut o Julia Roberts cu păr la subraț, și nu puțin. Nu, așa ceva era imposibil! Fanii i-au luat apărarea imediat, spunând că, de fapt, a fost un gest feminist și că diva a avut de transmis un mesaj. Aproape două decenii mai târziu, au aflat cu toții adevărul chiar din gura Juliei și au fost cam descumpăniți…

Julia Roberts a șocat pe toată lumea în momentul în care a ridicat brațul să-și salute fanii, la premiera filmului Nothing Hill, în 1999.

Julia Roberts a șocat pe toată lumea în momentul în care a ridicat brațul să-și salute fanii, la premiera filmului Nothing Hill, în 1999.

La premiera Nothing Hill, Julia Roberts și-a șocat fanii

Recent, actrița în vârstă de 51 de ani a apărut la talkshow-ul Busy Tonight și a spus adevărul gol-goluț despre mult comentata imagine, pentru că, trebuie să recunoaștem, o asemenea priveliște ți se cam lipește de retină. Iată ce i-a declarat Julia lui Busy Philipps: „Imaginea aceea este încă vie în mintea mea. Cred că, de fapt, nu am luat în calcul lungimea mânecii și nici amploarea gestului, când am făcut cu mâna, iar asta a făcut să iasă la iveală lucruri personale despre mine. Deci nu a fost neapărat o declarație, ci o parte a declarației pe care o fac eu ca om, pe planeta asta, pentru mine'. Pe scurt, Julia nu a vrut să demonstreze nimic și nici să protesteze, în calitate de feministă, ci pur și simplu a greșit, omițând să se epileze la subraț înainte de a defila pe covorul roșu, la premiera filmului Nothing Hill.

Julia Roberts nu pune preț pe aspectul fizic

De altfel, este bine cunoscut faptul că Julia Roberts nu se conformează standardelor de la Hollywood, deoarece pentru ea este mai important să fii o persoană bună decât să fii glam, aranjată și perfect epilată. „Să fii în preajma oamenilor cumsecade te face să te simți bine', spunea Julia la Ellen DeGeneres Show, anul trecut. „Familia mea îmi dă multă forță, copiii mei sunt foarte iubitori și cred că au moștenit de la tatăl lor obiceiul de a-și exprima dragostea deschis. Cred că este foarte important să-ți exprimi sentimentele și să fii  bun, atât cât poți. Cred că aceste calități fac oamenii să fie atractivi sau frumoși', a mai spus Julia. Perfect adevărat, dar de atunci actrița nu a mai făcut o astfel de gafă… Oare de ce?

Foto: Hepta, Instagram

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton