Josh Brolin a devenit tată pentru a treia oară. Soția lui cu 20 de ani mai tânără i-a dăruit o fetiță

.

La 50 de ani, Josh Brolin a devenit tată pentru a treia oară, soția lui, modelul Kathryn Boyd dăruindu-i o fetiță. Actorul mai are doi copii dintr-o căsnicie anterioară, însă de mai bine de 20 de ani a uitat cum e să ai un bebeluș în casă… Iată că i-a venit rândul din nou!

Josh Brolin și Kathryn Boyd au devenit părinți pe 4 noiembrie.

Josh Brolin și Kathryn Boyd au devenit părinți pe 4 noiembrie.

A jucat în No Country for Old Men, Wall Street: Banii sunt făcuți să circule, Bărbați în negru 3, Gangster Squad și Gardienii galaxiei, dar abia acum actorul a primit rolul vieții lui, pentru că… Josh Brolin a devenit tată pentru a treia oară, la o vârstă la care oricare dintre ceilalți copii ai lui l-ar fi putut face bunic! Actorul, care s-a căsătorit cu modelul Kathryn Boyd în anul 2016, anunța în luna mai că el și soția lui sunt pe cale să devină părinții unei fetițe. Micuța s-a născut pe 4 noiembrie, iar numele ei este Westlyn Reign Brolin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Josh Brolin (@joshbrolin) on


Kathryn Boyd experimentează maternitatea pentru prima dată, dar micuța Westlyn are deja doi frați mai mari, Trevor (30) și Eden (24), proveniți din mariajul tatălui ei cu Alice Adair. Chiar dacă pentru Josh nu este prima dată când devine părinte și au trecut 30 de ani de când a simțit pentru prima dată acest gen de emoții, proaspătul tătic  este la fel de încântat ca soția lui de apariția în viețile lor a fiicei lor, Westlyn.

„Bean este o bijuterie perfectă”

De altfel, Brolin a și postat un filmuleț adorabil pe Instagram, pentru a le-o prezenta pe Westlyn fanilor săi, alături de un mesaj înduioșător: „Dragi doamne și domni, aș dori să vă fac cunoștință cu micuța noastră Westlyn Reign Brolin (Bean). Mama ei, Kathryn, a fost strălucitoare în timpul miracolului nașterii, iar Bean este o bijuterie perfectă. Suntem binecuvântați și apreciem enorm dragostea și sprijinul pe care l-am primit pe timpul sarcinii de la toți cei care au luat parte la călătoria noastră, direct sau indirect.' Cine s-ar fi așteptat la un mesaj atât de sensibil din partea tipului care joacă atât de bine roluri negative?

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton