Jorge se operează la genunchi, după accidentarea de la Survivor 2023: „Urmează alte cinci săptămâni în care nu o să am voie să pun piciorul jos”

.

Jorge a făcut noi declarații despre starea sa de sănătate. Peste trei săptămâni, acesta va trece printr-o intervenție chirugicală, susținând că verdictul medicilor a fost mai grav decât se aștepta. Ulterior, acesta va trece printr-o perioadă de recuperare dificilă. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Jorge s-a accidentat în cadrul emisiunii „Survivor’ 2023 și a fost eliminat din competiție. Faimosul a suferit o leziune la genunchiul drept și a fost transportat de urgență la un spital din Republica Dominicană. Ulterior, artistul a consultat un medic din România și a aflat că situația este mai complicată decât a anticipat. Peste trei săptămâni, Jorge va fi suspus unei intervenții chirurgicale la nivelul genunchiului și a făcut primele declarații despre starea lui de sănătate.


Jorge se operează la genunchi, după accidentarea suferită la „Survivor’ 2023. Artistul s-a arătat dezamăgit de faptul că a ieșit prea repede din competiția filmată în Republica Dominicană, având în vedere că a avut un parcurs excepțional și avea toate șansele să intre în cursa pentru marele premiu. Faimosul a rezistat patru săptămâni în junglă, deși anticipase că va petrece aproximativ patru luni acolo.


Citește și: Jorge și Remus Boroiu s-au împăcat la Survivor 2023: „Aveam o oarecare pică pe el’. Conflictul dintre ei a izbucnit la „Ferma’, sezonul 4

Citește și: Jorge merge la spital, în România, după accidentarea de la Survivor: „Am plecat frustrat și nervos de acolo'

Citește și: Alex Bobicioiu și Simina Loica s-au despărțit și au locuit separat o săptămână. Cum s-au împăcat: „I-am zis că eu nu mă văd cu altcineva’


Citește și: Cine este și cum arată Iulian, fratele Oanei Moșneagu. Actrița a postat fotografii de colecție cu el: ‘Este proaspăt tătic’

Jorge se operează la genunchi, după accidentarea suferită la Survivor 2023

Faimosul va ajunge pe masa de operație la sfârșitul lunii februarie. Până atunci, artistul și-a propus să meargă într-o scurtă vacanță cu soția și copiii lor. După intervenția chirurgicală, acesta va trebui să folosească un cadru sau cârje timp de o lună, căci nu va putea călca pe piciorul operat.


„Am trei săptămâni până la operaţie, undeva la final de februarie, început de martie. Urmează să aflu data la care mă programează doctorul pentru operaţie. Nu este chiar aşa… de pe o zi pe alta. Este foarte aglomerat domnul doctor. Însă, în aproximativ trei săptămâni… cam asta o să fac. O să merg într-o vacanţă cu copiii şi apoi mă întorc să mă operez. Urmează alte cinci săptămâni în care nu o să am voie să pun piciorul jos. Uite aşa, o să trag în următoarea perioadă mai mult decât la Survivor, cu operaţia şi cu recuperarea. Cam asta o să fie!’, a declarat Jorge, potrivit click.ro.


„Eu mă gândeam că o să stau undeva la 3-4 luni’

Jorge a recunoscut că regretă faptul că a petrecut numai o lună în Republica Dominicană. Mulți dintre copechipierii lui anticipau că acesta va ajunge în marea finală, având în vedere randamentul crescut din timpul probelor. Artistul spune că eliminarea a fost un șoc și că i-a provocat multă frustrare.


„Eu mă gândeam că o să stau undeva la 3-4 luni, cam aşa credeam că o să rezist fără să vorbesc cu copiii, fără familie. Însă nu mă gândeam că o să se termine după doar 4 săptămâni. A fost un şoc pentru mine şi a fost foarte frustrant. La un moment dat, în timpul competiţiei, oamenii, Ştefi, Vica şi mai mulţi, îmi spuneau că o să ajung în finală, iar eu eram: «Băi, terminaţi, că nu ştiu dacă ajung. Staţi să trecem de săptămâna asta şi de următoarea.» Eu eram fericit pentru fiecare zi pe care o petreceam acolo şi eram liniştit, recunoscător, bucuros că e competiţie, că pot să lupt acolo pentru echipa noastră şi să câştigăm meciuri’, a mai spus Jorge.

Sursa foto: Facebook