Jorge s-a accidentat grav la Survivor 2023 și a fost transportat de urgență la spital. A plâns de durere: „Nu arată deloc bine”

 Ifrim Georgiana
.

Jorge s-a accidentat grav la Survivor 2023 și a fost transportat de urgență la spital. În ediția difuzată pe 31 ianuarie, cunoscutul artist s-a acidentat grav în timpul unei probe și a avut nevoie de asistența medicilor. Acesta a urlat de durere și a plâns, fiind transportat cu ambulanța la o unitate medicală din Republica Dominicană. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Jorge s-a accidentat grav la Survivor 2023 și a fost transportat de urgență la spital. În ultima ediție a emisiunii de la Pro TV, concurenții celor două tabere s-au duelat la jocul pentru imunitate. Jorge și-a dorit să aducă un punct echipei sale și s-a duelat cu Robert Moscalu. Cei doi concurenți au început proba în forță, însă artistul s-a accidentat pe teren și nu a reușit s-o ducă până la capăt. În edițiile trecute, Sebastian Dobrincu a suferit o accidentare similară și a fost eliminat, nevoit să părăsească competiția din Republica Dominicană. Nu se știe incă dacă Jorge va mai putea continua cursa pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro și trofeul „Survivor' 2023.

or-12or-12

Deocamdată, artistul este internat într-un spital din Republica Dominicană, iar telespectatorii urmează să afle dacă acesta se va putea întoarce pe traseu. În urmă cu câteva zile, unul dintre membrii echipei Războinicilor, Ionuț Iftimoaie, a acuzat dureri la mâna stângă și a fost suspendat temporar din competiție.

Citește și: DOC l-a criticat dur pe Jorge, la Survivor România 2023: „Este un om urât pentru un bărbat atât de frumos”. Cum se apără artistul

Citește și: „Ți-a zâmbit diavolul”. Jorge și Codruța Began, scandal cu ceilalți colegi de la Survivor România 2023. Cum au fost puși la zid

Citește și: Vlăduța Lupău, după ce a fost asupru criticată că își vinde hainele și nu le donează: „Banii mei sunt munciți și…'

Citește și: „La tribunal eu am pledat vinovat'. Șerban Huidu, dezvăluiri neașteptate la 11 ani de la accidentul cu trei morți

Jorge s-a accidentat grav la Survivor 2023 și a fost transportat de urgență la spital

În timpului jocului pentru imunitate, Faimosul s-a dezechilibrat de pe o structură de lemn și s-a prăbușit pe nisip. Acesta s-a accidentat la genunchiul de la piciorul stâng și a început să urle de durere. Ionuț Iftimoaie este primul care a sărit în ajutorul acestuia și l-a consolat până la venirea medicului.

„Lasă-te pe spate! Ușor pe spate! Vine imediat doctorul', a spus Războinicul.

Medicul român de la Survivor a intervenit imediat și l-a asistat pe artist: „Ia, întoarce-te puțin pe spate! Lasă-l la mine! Zi-mi exact unde te doare'.

„Înăuntru, înăuntru', a spus Jorge printre lacrimi.

Artistul a plâns de durere

Ajutat de colegii lui, Jorge a fost dus la cortul medicului. După consultație, echipa medicală a decis ca artistul să fie transportat de urgență la o unitate medicală din Republica Dominicană. Acesta a fost dus pe targă la ambulanță și urmează să se afle dacă starea de sănătate îi va permite să revină pe traseu.

În aplauzele tuturor concurenților de la Survivor 2023, Jorge a părăsit platoul de filmare. Prezentatotul emisiunii, Daniel Pavel, a anunțat că acesta va fi suspendat temporar din cadrul competiției.

DOC: „Îmi pare rău'

În ediția difuzată anterioară, DOC și Jorge au fost protagoniștii unui conflict de proporții. Artistul de muzică underground a fost cel care l-a cărat în brațe pe colegul său și a susținut că regretă disputa pe care a avut-o cu acesta.

„Nu știu să își spun ce are, dar nu arată deloc bine. Oricât m-am certat cu el, las-o… Îmi pare rău, Doamne, îmi retrag tot. Mă simt prost', a spus DOC.

Tensiunile au început după ce DOC a aflat că unii dintre colegii săi fac strategii pentru a-l elimina din competiție. Bianca i-a povestit că Jorge pune la cale un astfel de plan, iar între cei doi a avut loc un schimb de replici acide.

Va fi Jorge eliminat din competiție?

Deocamdată, nu se știe dacă artistul va putea continua cursa pentru marele premiu. O situație similară a avut loc în urmă cu câteva ediții, atunci când Sebastian Dobrincu s-a accidentat și a fost nevoit să se opereze de urgență.

După ce va fi consultat de medicii din Republica Dominicană, telespectatorii vor afla verdictul în cazul lui Jorge. Dacă probleme medicale vor fi destul de grave, acesta va fi nevoit să-și părăsească echipa.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton