Jorge a renunțat la cârje după accidentarea de la Survivor 2023, dar nu s-a vindecat complet. Ce veste i-au dat medicii: „După un an de zile, voi...”

.

Jorge a renunțat la cârje după accidentarea de la Survivor 2023, dar nu s-a vindecat complet. Jorge a fost unul dintre concurenții care au participat la „Survivor România' 2023. În timpul unei probe, artistul a suferit o ruptură de menisc și a fost supus unei intervenții chirurgicale, imediat după întoarcerea în țară. Recent, acesta a renunțat la cârje, însă spune că procesul de vindecare va mai dura câteva luni bune. Iată ce interdicții a primit din partea medicilor și când estimează că își va putea relua activitatea fizică!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Jorge a renunțat la cârje după accidentarea de la Survivor 2023, dar nu s-a vindecat complet. Jorge a fost eliminat de la „Survivor România’ 2023 din considerente medicale, deși visa să ajungă în finala competiției. În ediția difuzată pe 31 ianuarie, artistul s-a accidentat grav pe traseu și a avut nevoie de intervenția medicilor. Aflat pe o structură de lemn, fostul concurent s-a dezechilibrat, s-a prăbușit la sol, iar genunchiul drept i-a fost afectat, ca urmare a impactului. Întors în țară, acesta a fost supus unei intervenții chirugicale și încă se află în recuperare medicală, deși au trecut mai bine de patru luni de atunci.


Chiar și așa, Jorge se bucură că a scăpat de cârje, însă regretă că nu se poate întoarce pe terenul de fotbal. De altfel, artistul nu poate alerga în următoarele șase luni, medicii indicându-i să stea „liniștit’ în perioada de recuperare.

Citește și: Care e starea de sănătate a lui Jorge, după accidentarea gravă de la Survivor: „Am cârjele cu mine, abia de câteva zile am reușit să pun piciorul jos'


Citește și: Cum arată fiica vitregă a lui Jorge, Ilinca, care a împlinit 21 de ani: „Am descoperit iubirea necondiționată…'

Citește și: Concertul lui Robbie Williams din Piața Constituției se amână pentru august. Jason Derulo se adaugă lineup-ului festivalului

Citește și: Ce bijuterii va purta Gina Pistol în ziua nunții. Vrea să-i lase accesoriile moștenire lui Josephine: „Un pandantiv foarte drăguț cu un…’


Jorge a renunțat la cârje după accidentarea de la Survivor 2023, dar nu s-a vindecat complet

Recent, Jorge a scăpat de cârje, după eliminarea de la Survivor 2023, însă nu s-a vindecat complet. Artistul trebuie să evite efortul fizic intens și spune că va mai dura un an până când va putea juca fotbal, una dintre pasiunile lui.

„Am o mică părere de rău că nu am putut fi în finală. Dar sunt fericit că acum sunt sănătos, că pot să merg bine, că pot să dansez. Am filmat un clip nou, o colaborare care nu s-a mai văzut, cu Georgiana Lobonț. Va fi lansat pe 26 mai. Mă bucur de viață că sunt aici și fac lucrurile care-mi plac.


Eram destul de șifonat după ce am ieșit. Nu prea-mi ardea, nu puteam merge. Abia am scăpat de cârje, sunt fericit că pot merge normal. Încă nu sunt recuperat sută la sută, merg săptămânal la recuperare. Mi s-a spus ca șase luni să stau liniștit, abia atunci începem să alergăm. Avem un procedeu mai lung. Dar după un an de zile, voi putea juca fotbal și asta mă încântă’, a declarat artistul pentru CANCAN.RO.

Primul lucru pe care l-a făcut Jorge după eliminarea de la „Survivor’ 2023


Imediat după elimiarea de la Survivor 2023, Jorge a mâncat preparatul favorit al soției sale, pentru a se simți mai aproape de aceasta.

„Prima dată când am ieșit de la Survivor, am mâncat mâncarea preferată a soției mele, cu gândul la ea. Deși nu suport, nu-mi plăcea. În orice țară în care merge, soția mea asta mănâncă. Nu-i o mâncare pe gustul tuturor. Atât de dor îmi era de ea și de copii, încât am zis să mă conectez așa cu ea.

Nu mă așteptam să nu fiu independent. Acolo mi-am dat seama că sunt dependent de copii și de soție. Iar lucrul acela m-a durut. Suferința de la o zi la alta, ba se amplifica, ba scădea. Până când am înțeles că independența nu are legătură nici cu felul cum ai fost crescut, de cine ai fost crescut, de cine depinzi, ci e una sufletească. Atunci când ești bine cu tine, atunci poți să-i iubești și pe ceilați’, a povestit Jorge, potrivit sursei citate.


Jorge nu a legat prietenii la Survivor 2023

Sincer din fire, artistul a recunoscut că nu a legat nicio prietenie la Survvior 2023, dar nici nu a avut conflicte majore cu niciunul din colegii lui.

„Acolo nu s-au legat prea mari prietenii, dar nici antipatii. Eu sunt foarte atașat de familia mea. Cine nu-i alături de noi, nu mă interesează.


După Survivor am înțeles că nu mai trebuie să-mi doresc eu ceva anume, ci doar să mă bucur, să trăiesc în fiecare zi. Să muncesc și să fac ce-mi place. Am învățat să trăiesc zi de zi, să nu-mi mai fac gânduri, scenarii. Să mă bucur de ce am și de ce sunt, pentru că atât am putut până la vârsta asta’, a încheiat acesta.

Sursa foto: Facebook