Jorge, moment neplăcut în vacanța pe litoral: „Doar mie mi se putea întâmpla așa ceva!”

.

Jorge a dezvăluit un moment neplăcut în vacanța pe litoral. Artistul petrece câteva zile la mare, alături de întreaga familie. Concurentul de la „Te cunosc de undeva' a vrut să aibă parte de câteva momente de relaxare, însă, la un moment dat, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Artistul se poate mândri cu o carieră de succes și cu o familie frumoasă. În urmă cu aproape 20 de ani, acesta s-a făcut remarcat în cadrul unui concurs de tinere talente, difuzat la Pro TV, marcând debutul său în lumea muzicală. Pe plan personal, artistul este căsătorit cu Ramona Prodea și, în ciuda diferenței de vârstă de 10 ani, cei doi au construit o legătură sentimentală puternică și au pus bazele mai multor afaceri.

Acum, artistul și soția sa au hotărât că au nevoie de o binemeritată pauză, așa că și-au făcut bagajele și au plecat la mare. Jorge a povestit un moment neplăcut în vacanța pe litoral!


Citește și: Cum a depășit Jorge traumele din viața lui:'Hipnoză, hipnoterapie, am făcut absolut tot ce se putea face'

Citește și: Cine este soția lui Jorge.Ce meserie are Ramona Prodea

Citește și: Când și-a descoperit Mihai Bobonete pasiunea pentru stand-up și actorie: „Tata a fost puțin sceptic și puțin dezamăgit, dar mama…’

Citește și: Ce dietă ține Elena Gheorghe, pentru a se menține la 50 de kilograme: „Nu mă pot lăsa de tot de…' 

Jorge, moment neplăcut în vacanța pe litoral


Cântărețul a povestit că, aflându-se pe litoral, s-a hotărât să doarmă o noapte pe plajă. Chiar dacă muzica răsuna de zor, Jorge a a mărturisit că nu a fost deranjat de acest lucru și s-a bucurat de atmosfera de pe plajă.

Trei ore mai târziu, cântărețul a fost trezit de sistemul de irigație care uda tot locul. Într-o notă amuzantă, Jorge a declarat că e singurul care putea avea parte de o astfel de pățanie. Toată întâmplarea a fost povestită pe rețelele de socializare.


„Pe la 1:30 seara am zis hai să mergem la culcare, dar îmi vine mie ideea genială: Și așa-i foarte cald! Mă duc în cameră, îmi pun pijamaua cu mânecă lungă, îmi pun șosete și îmi iau halatul ca să mă învelesc. La ora 2:00 dimineața mă pun pe șezlongul acesta ca să dorm. Încă se mai auzea muzica e la bar, da nu mă deranja, era bumți bumți ma maxim. Trag halatul pe mine, răcorică, ce mișto, ce senzație e asta. La 4:30 dimineața începe sistemul de irigație’, a povestit artistul pe rețelele de socializare.


Jorge, despre soția lui, după zece ani de relație

Jorge și Ramona Prodea sunt împreună de zece ani. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună un băiețel minunat. Relația lor a început cu stângul, însă odată cu trecerea timpului, aceștia și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt.


„E important să te focusezi pe calitățile partenerului, pentru că dacă în mintea ta, tu te gândești la defectele celuilalt vei hrăni o despărțire la care tu nici nu te gândești.(…) N-am auzit-o niciodată țipând în acești 10 ani deci clar ar fi ceva nou pentru mine. Este cel mai cald om de pe planetă, nu pot să mă cert cu ea. Nici n-am nicio șansă. La noi este maxim o discuție. N-am cu cine să mă cert. M-aș certa, dar n-am cu cine’, a spus Jorge, la Antena Stars.

Cererea în căsătorie a venit într-un moment de cumpănă pentru cei doi, aflându-se în pragul despărțirii. Aceștia au hotărât, atunci, să rămână împreună pentru tot restul vieții și să depășească toate momentele dificile pe care le vor mai întâmpina.


Sursă foto: Facebook

Vezi şi cât costă o călătorie cu Trenurile Soarelui!