Jorge a apărut în cârje la TV, după ce s-a operat din cauza accidentării de la Survivor: „Această operație simplă de menisc s-a transformat în...”

.

Jorge a apărut în cârje la TV, după ce s-a operat din cauza accidentării de la Survivor. Toată lumea știe, dar mai ales telespectatorii care au urmărit emisiunea Survivor încă de la început, faptul că Jorge s-a accidentat în cadrul unei probe la picior, astfel că a fost eliminat din considerente medicale. A venit de urgență în țară, iar la scurt timp s-a operat, astfel că de mai multe săptămâni umblă cu cârje. Recent, a fost invitat în cadrul unei emisiuni TV, unde a venit tot în cârje și a făcut o serie de declarații despre cum se simte și starea lui de sănătate în general. Iată cele mai noi mărturisiri ale artistului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Jorge a apărut în cârje la TV, după ce s-a operat din cauza accidentării de la Survivor. Jorge nu a traversat deloc o perioadă bună în ultima vreme. Nu doar că el s-a accidentat la Survivor și a fost nevoit să se opereze și mai multe săptămâni să meargă cu cârjele, ci și soția lui a avut nevoie de o operație de urgență la ochi. Într-un final, au trecut peste toate cu zâmbetul pe buze, iar acum Jorge a făcut o serie de declarații despre viața lor, dar nu numai.

Cunoscutul artist a mers în platoul Vorbește Lumea cu cârjele la purtător, intrând în atenția tuturor. Din fericire, pentru a nu lăsa loc de interpretări, a mărturisit că operația a fost un real succes și în doar câteva zile o să poată să meargă pe picioarele lui, fără a mai fi nevoie să se ajute de cârje.


Citește și:Jorge s-a operat la genunchi, după accidentarea de la Survivor 2023. Cum se simte acum și ce interdicție i-au pus medicii: „Mi-a ajuns cuțitul la os. Nu am voie să…'

Citește și: Cum se simte Ramona Prodea, soția lui Jorge, după operația la ochi: „Doctorul a trimis-o direct la urgență. E un miracol că…’

Citește și: Cum arată si ce mai face Adina Popovici, fetița de la Glina. Tânăra are acum 17 ani și s-a schimbat radical

Citește și: Daniel Radcliffe, actorul din Harry Potter, va deveni tată pentru prima oară. Iubita sa, Erin Darke, este însărcinată


Jorge a apărut în cârje la TV, după ce s-a operat din cauza accidentării de la Survivor

Jorge este mai optimist ca niciodată. Deși a venit în cârje la TV, a explicat că se simte recunoscător că problemele au trecut și este bine, atât el, cât și soția lui. Mai mult decât atât, le-a explicat celor care au probleme cu meniscu să nu stea pe gândri și să meargă să se opereze fiindcă nu este deloc o intervenție grea. De asemenea, a precizat că la el nu a fost doar ruptura de menisc problma, ci și cartilajul afectat, astfel că din acest motiv nu a putut merge mai mult timp și a avut nevoie de cârje.


„Sunt mult mai bine! În șase zile, scap! Dragilor, vă mulțumesc mult pentru mesaje! Sunt mulți care au probleme cu genunchii, cu astea. (…) Cel mai tare doctor mi-a cusut meniscul! În momentul operației, a descoperit că am cartilajul supărat, de asta nu am voie să calc pe picior. Această operație simplă de menisc s-a transformat în 5 saptămâni așa. M-am montat, de a doua zi am început exercițiile. Dacă te vaiți, îți faci viața mai grea! Am învățat la Survivor să mă bucur de viață! E prima oară în viață când am simțit recunoștință.’, a transmis artistul în emisiunea de pe Pro TV, Vorbește Lumea.


Jorge nu regretă participarea la Survivor

Ei bine, Jorge este unul dintre concurenții care au pășit optimiști și încrezători că vor câștiga marele premiu de la Survivor. Din nefericire, nu a fost așa, și drumul său din competiție a luat o altă întorsătură. În timpul unei probe a căzut și s-a lovit grav la picioar, astfel că a fost eliminat pentru a merge acasă și a se trata. Cu toate astea, în ciuda lucrurilor prin care a trecut, artistul este extrem de recunoscător pentru experiența trăită la Survivor și a precizat că deși a stat o perioadă scurtă de timp, a învățat multe.


„Sunt optimist! Mulțumesc Survivor România, fără voi nu aș fi reușit să fiu la operația asta! Lăsând gluma la o parte, că mi-am asumat orice accidentare atunci când m-am dus la Survivor, e bine să nu lași să aștepți.

Când e ceva important trebuie să dai frica la o parte. Eu nu am simțit frică deloc, m-am ambiționat, am mers singur pe picioare până în sala de operație și am scos și pieptul în față pentru că era un moment în care trebuia să fiu curajos! Nu este cea mai grea operație! De-acum încolo nu poate să fie decât bine! Asta am în minte acum! Sunt fericit, e și de la perfuzii…Urmează să am vreo 6 zile de stat acasă după care am programat să filmez două podcasturi’, a povestit Jorge într-un vlog pe Youtube după ce a fost operat.

Sursă foto: Facebook / Youtube / captură video