„Am avut și falimente, și încasări mari. Atunci când am fost la pământ...”. Prin ce greutăți a trecut Jorge în carieră / EXCLUSIV

.

Jorge ne-a surprins din nou în mod plăcut cu sinceritatea lui debordantă. Fostul concurent de la Survivor România 2023 a acceptat să ne dezvăluie lucruri neștiute din viața lui, atât personală, cât și profesională. Astfel, am aflat prin ce greutăți a trecut în carieră, dar și ce studii are. Cântărețul, cunoscut și ca om de televiziune, nu a terminat o facultate în muzică, ci ASE-ul. Iată care a fost motivul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Hai să revenim la chestii mai pragmatice! O să te întreb, desigur, de ce ai ales să faci ASE-ul, și nu o facultate de muzică. Ai vrut să ai un backup în caz că nu-ți mergea cu muzica?

Mi-au plăcut mereu banii. Pentru că nu aveam atunci când eram mic, mereu mă imaginam că merg cu Mercedesul, deși eu eram în Dacia părinților, călătoream prin toată lumea, imaginar, prin casă și visam la o viață plină de bani. Așa eram eu ca adolescent. Nu-mi plăcea niciun cadou, pentru că eu mereu voiam „mai mult.


Am dat la ASE din motivul ăsta, iar „Managementul afacerilor, pragmatic vorbind, m-a ajutat doar în ideea că am terminat o facultate. Altfel, afacerile se învață din mers. Ai fler sau nu. Uneori câștigi, alteori pierzi, important e să fii pe plus la final.

Citește și: Jorge, la 11 ani de la divorțul de Alina Laufer, mama fiicei lui: „A fost unul dintre cele mai dureroase lucruri, dar frumoase din viața mea. Am făcut-o pentru mine și Karina’ / EXCLUSIV


Citește și: Jorge dezvăluie de ce i-a fost infidel soției, în trecut: „Bărbatul nu înșală pentru că iubita nu se ridică la falsele „standarde ale lui. Problema este la el’ / EXCLUSIV

Citește și: Mihai Bendeac, noul jurat de la Românii au Talent? Actorul ar urma să facă și un serial de comedie, la PRO TV

Citește și: Claudia Pavel revine la TV. Ce emisiune va prezenta artista: „Este proiectul meu în întregime, de la concept până la invitați’


Prin ce greutăți a trecut Jorge în carieră și ce studii are

Ascensiunea ta a început în 2003, când ai câștigat concursul „Popstar de la PRO TV, împreună cu trupa Cocktail. Ce a urmat și cât de greu e să-ți faci un nume în industria muzicală și a showbizului, în general?

Nimic nu e greu. Eu nu m-am gândit niciodată că ceva e greu. Dacă am simțit ceva, m-am aruncat cu capul înainte. Nu mi-a păsat de ce spun unii și alții. Când ceva e menit să se întâmple, se întâmplă. Fiecare își croiește drumul cum știe. Acum clar știu cum ar fi fost mai simplu, însă asta înveți prin experiență.


Deși te-ai lansat cântând, iubești în egală măsură și divertismentul, unde ai avut succes ca prezentator și nu numai. Te-a deranjat vreodată faptul că oamenii te percep mai mult ca om de televiziune?

Sincer, da. (râde) E păcat. Am o voce așa caldă. (râde) Însă fac totul cu drag. Acum nu mă mai gândesc la asta. Am învățat să primesc tot ce vine spre mine. Indiferent ce fac în cariera mea, o fac cu drag. Mă bucur de fiecare moment și oportunitate. Chiar dau 100% în tot ce mă implic. Urăsc neprofesioniștii, nepunctualii, așa am fost crescut de tata și cred că cel mai important în carieră și în viață este să fii profesionist și să dai totul.


Care a fost cel mai greu moment din viața ta? Ai fost nevoit vreodată să o iei de la zero? Au existat perioade când poate ai făcut foamea, dar ai mers înainte cu zâmbetul pe buze?

Au fost două momente când am luat-o de la zero. Am avut și falimente, și încasări mari. Mereu ziceam că viața mea este ca un roller coaster, însă astăzi sunt pe „autostradă. Cred că viața mea este așa cum mi-am dorit-o și sunt recunoscător pentru toate suișurile și coborâșurile. Am învățat din fiecare experiență, mai ales atunci când am fost la pământ.


„De la tata am învățat să…’

Care este starea ta de spirit actuală? Ce consideri că lipsește din viața ta în momentul de față?

Viața mea este perfectă așa cum este. Sunt recunoscător pentru fiecare zi și oportunitate, pentru tot ce am, și am și planuri de viitor bine stabilite pe care le îmbrățișez la momentul perfect, atunci când e momentul. Sunt în mood de muncă, de învățat, de distracție și de construit în continuare.


În final, aș vrea să ne dezvălui care este cel mai important sfat pe care l-ai primit în viață de la părinții tăi și care te-a ajutat să devii omul de azi.

De la tata am învățat să fiu respectuos cu toată lumea și să fiu mereu în mișcare, activ, iar de la mama, să primesc tot ce vine spre mine în viață. Din fiecare lucru, mic sau mare, avem câte ceva de învățat.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE FEBRUARIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook, Marius TNF (PRO TV)