Jorge, la 11 ani de la divorțul de Alina Laufer, mama fiicei lui: „A fost unul dintre cele mai dureroase lucruri, dar frumoase din viața mea. Am făcut-o pentru mine și Karina” / EXCLUSIV

.

Jorge ne-a făcut câteva dezvăluiri surprinzătoare la 11 ani de la divorțul de Alina Laufer, mama fiicei lui. Artistul susține că divorțul a reprezentat unul dintre cele mai „dureroase lucruri, dar frumoase' din viața lui. Potrivit spuselor lui, a luat decizia de a se despărți de fosta parteneră pentru binele lui și a fetei lor, Karina. Iată cum i-a schimbat Ramona, actuala lui soție, viața cântărețului, dar și cum se înțeleg copiii lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


La fiecare final de an, sperăm cu toții că va veni unul mai bun… Pentru tine cum a fost 2022 și cum se arată 2023, Jorge?

Anul 2022 a fost unul greu din punct de vedere profesional, însă foarte frumos pe plan personal. Cu multe situații nebune, însă mă mir cum de s-a terminat așa frumos. A fost un decembrie perfect și personal, și profesional.

Citește și: Jorge dezvăluie de ce i-a fost infidel soției, în trecut: „Bărbatul nu înșală pentru că iubita nu se ridică la falsele „standarde ale lui. Problema este la el’ / EXCLUSIV


Citește și: De ce continuă Jorge să-și vadă fiica pe video, după divorțul de mama ei, Alina Laufer: „Deși suntem la 30 de minute unul de altul…’. Ce relație are cu fata lui vitregă / EXCLUSIV

Citește și: Mihai Bendeac a semnat cu PRO TV? Imaginea postată de actor a stârnit un val de reacții: „Meriți să fii respectat și plătit așa cum ți se cuvine'

Citește și:„Eu am trăit ani de zile un abuz mental și emoțional extrem'. Oana Roman, acuzații grave pentru Marius Elisei, după despărțire


Jorge, la 11 ani de la divorțul de Alina Laufer, mama fiicei lui

Ai trecut printr-un divorț dureros, dar acum ai o familie frumoasă și ești un bărbat împlinit. Ce a însemnat și înseamnă Ramona pentru tine, în ce măsură ți-a schimbat viața întâlnirea cu ea?

Ramona este norocul meu în viață. Este femeia care m-a adus pe drumul cel bun, acela de a fi sincer cu mine și a mă iubi așa cum sunt. Să mă văd cum sunt cu adevărat și să trec peste orice defect. Divorțul a fost unul dintre cele mai dureroase lucruri, dar frumoase din viața mea.


Am făcut-o pentru mine și Karina. Sunt fericit că așa a fost să fie. Karina trebuia să vină în viața asta și așa a fost calea ei. Acum suntem fericiți și petrecem timp împreună. Chiar acum, când răspund la acest interviu, suntem împreună în Laponia, cu toți trei copiii, și e cel mai frumos cadou de Crăciun. Chiar aseară am vorbit cu Karina despre divorțul de mama ei și cât de important este să înțeleagă că eu nu am părăsit-o și nu o voi părăsi niciodată.

Tu și Ramona aveți trei copii – copilul ei, copilul tău și copilul vostru. Cum ați făcut să funcționeze relația dintre voi toți atât de bine? Și cum se înțeleg copiii voștri între ei?


Vă rog să petreceți o zi cu noi! Este ca un reality show. Mereu râd cu copiii că o să chem într-o zi un cameraman să filmeze tot. E haos, dragilor. Avem toată plaja de vârstă. Grădiniță, școală generală și facultate. Unul vrea ceva, altul altceva. E un deliciu, mai ales în vacanțe, când toți vor atenție și fiecare vrea altceva. Dar e minunat. Nu aș schimba cu nimic viața mea. Este perfectă.


Ce a învățat Jorge de la părinții lui

Care este starea ta de spirit actuală? Ce consideri că lipsește din viața ta în momentul de față?

Viața mea este perfectă așa cum este. Sunt recunoscător pentru fiecare zi și oportunitate, pentru tot ce am, și am și planuri de viitor bine stabilite pe care le îmbrățișez la momentul perfect, atunci când e momentul. Sunt în mood de muncă, de învățat, de distracție și de construit în continuare.

În final, aș vrea să ne dezvălui care este cel mai important sfat pe care l-ai primit în viață de la părinții tăi și care te-a ajutat să devii omul de azi.


De la tata am învățat să fiu respectuos cu toată lumea și să fiu mereu în mișcare, activ, iar de la mama, să primesc tot ce vine spre mine în viață. Din fiecare lucru, mic sau mare, avem câte ceva de învățat.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE FEBRUARIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook, Marius TNF (PRO TV)