„Jon Snow”, în spital de mai bine de o lună. De ce s-a internat actorul din „Game of Thrones"

.

Actorul Kit Harington, celebru pentru rolul „Jon Snow” din „Game of Thrones”, s-a internat într-un spital privat din America, pentru a se trata de stres și de dependența de alcool, imediat după încheierea serialului. Harington se află de peste o lună în clinică şi se pare că de vină pentru starea deplorabilă în care se află acum actorul este chiar finalul „Game of Thrones”.

Starul din „Game of Thrones' a început tratamentul acum câteva săptămâni, potrivit jurnaliştilor de Page Six. Într-un interviu recent, Kit Harington a dezvăluit că a avut foarte multe emoţii după încheierea serialului „Game of Thrones', la care a lucrat opt sezoane.


„Mi se frânge inima. Iubesc serialul acesta mai mult decât orice. Nu a fost niciodată doar un job pentru mine, este viața mea’, a mărturisit actorul într-un documentar HBO despre finalul seriei.

Publicistul lui Kit Harington a confirmat internarea actorului care l-a jucat timp de 8 ani pe Jon Snow. „Kit a luat decizia de a folosi pauza din programul lui ca pe o oportunitate de a petrece timp într-o clinică de wellness pentru a lucra la câteva probleme personale’, a declarat publicistul, citat de Daily Mail.


Kit Harington plăteşte 120.000 de dolari pe lună pentru a învața să facă față stresului și emoțiilor negative.

O sursă care susține că are o relație de prietenie cu actorul a spus pentru Post că Harington s-a internat la clinică „predominant pentru stres, extenuare și abuz de alcool’. Potrivit aceleași surse, soția lui Kit Harington, Rose Leslie, este alături de actor.