Jojo: Sunt o super-punk girl all the way

 Paula Stan
.

A debutat in lumea showbizului romanesc cu o melodie ce este si astazi fredonata cu placere iar acum, ani mai tarziu, este una dintre cele mai apreciate actrite.  Catalina Grama, cunoscuta de toata lumea ca blonda  Jojo, ne-a acordat un interviu in exclusivitate in care am vorbit despre ultimele ei realizari si aparitii, dar si despre viitoarele surprize pe care le pregateste.

 

Pe langa proiecul online pe care l-a lansat in urma cu putin timp, televiziunea si filmul o tin mereu ocupata. Toamna acesta Jojo este implicata in doua proiecte tv: „Serviciul Roman de Comedie' si „Spitalul de Dementa”.

 [EXCLUSIV] Catalina Grama- Poze si amintiri din vacanta

 

JojoJojo: Sunt o super-punk girl all the way

 

Deosebit de incantata de noile provocari, Catalina ne-a povestit despre noile roluri pe care le va interpreta.

„A inceput noul sezon al Serviciului Roman de Comedie' si suntem foarte incantati cu toti. Avem un mini-serial nou foarte cool, „Aventurile familiei Pompa”, unde eu sunt o super-punk girl all the way! Imi place foarte mult acest nou personaj, care pe langa faptul ca e comic, are o atitudine nonconformista total si imi da ocazia sa ma joc de-a mine … punk!”, a declarat Catalina Grama.

 

De asemenea, „Spitalul de Dementa” este cea mai noua trasnaie comica a lui Toni Grecu. E demential, suprarealist si te face sa razi in hohote! Are numai personaje unul si unul si cu siguranta veti astepta cu interes fiecare nou episod. Eu sunt directorul spitalului, Luminita Sfarla, un director economic corupt, sexi si foarte preocupat de orice, mai putin de soarta spitalului. O sa va placa sigur aceasta noua ipostaza actoriceasca foarte amuzanta. Luminita Sfarla este o nimfomana comica ce hartuieste intregul personal al spitalului si uneori si pacientii!”, zice Catalina Grama.

 

Pe langa proiectele TV, Claudia vorbeste cu mandrie si de cele de cinema care urmeaza sa fie lansate in perioada urmatoare.

 

„Astept cu multa nerabdare lansarea „Dead in Tombstone”, o productie cinematografica „Universal Pictures”, a carei regie o semneaza Roel Reine. Este un western fabulos cu multa actiune, in care am avut placerea si onoarea sa joc alaturi de actori americani cu cariere impresionante: Mickey Rourke (The Wrestler'), Anthony Michael Hall (The Dark Knight'), Danny Trejo (Machete') si Dina Meyer (Johnny Mnemonic')”, a declarat Catalina.

JojoCare sunt actorii preferati ai lui Jojo?

 

Ioana Pavelescu si Meryl Streep. Doua actrite complete, fabuloase, capabile sa se transforme neincetat pentru a crea, pentru a deveni personajul. Sunt absolut indragostita de amandoua.

Catalina Grama si cariera la Hollywood

 

Ma gandesc la un singur lucru: vreau sa fiu o buna actrita. Atat. Nu ma concentrez asupra niciunei „capitale ale filmului”, ci asupra universului meu interior de artist, pe care doresc sa-l fac sa infloreasca cat mai mult si mai frumos, a mai declarat actrita.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton