Jojo o readuce pe marile ecrane pe Monica Lacusta

 Revista VIVA
.

Catalina Grama, alias Jojo, revine pe marile ecrane sub indrumarea lui Sergiu Nicolaescu, in comedia Ultimul corupt din Romania', care va avea premiera in cinematografe din 17 februarie.

Jojo reia rolul de succes din Poker', cel al Monicai Lacusta o basarabeanca venita la Bucuresti, care de aceasta data schimba viata de prostituata de lux pe respectabilul fotoliu de ministru al culturii.

Una din provocarile acestui film a fost o noua scena in piscina, de data aceasta imbracata. ,,Trebuie sa va marturisesc ca mi-a fost foarte frica pentru ca eu n-am sarit in viata mea intr-o pisicina, iar domnul Nicolaescu a fost foarte strict, a vrut neaparat sa sar eu, nu s-a folosit nici o dublura si intr-un final, am sarit ca o adevarata profesionista. Recunosc ca imi tremurau genunchii usurel… Monica iubeste piscina aceea, pentru ca ati vazut-o si in primul film sarind in ea. De data asta vine incalzita de la minister si nu mai are rabdare, sare de-a dreptul in piscina cu toate hainele de ministru pe ea.' – declara actrita.

Alaturi de Catalina Grama, distributia comediei Ultimul corupt din Romania', aduce pe marile ecrane interpretari magistrale din partea unor nume cu greutate ale scenei romanesti precum: Horatiu Malaele, Vladimir Gaitan, Valentin Teodosiu, Ion Ritiu, Mircea Diaconu, Nae Lazarescu si Vasile Muraru.

Sursa: MediaPro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton