Jojo a vorbit despre aparițiile nud din Playboy și filmul Poker: "Sunt foarte liberă în gândire!"

.

Jojo a catalogat aparițiile sale nude din Playboy și filmul Poker drept „artă”, mai ales dacă ar fi să compare pictorialele respective cu fotografiile îndrăznețe pe care le postează astăzi tinerele pe rețelele de socializare. Jojo a stârnit imaginația bărbaților în Playboy când avea doar 19 ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălina Grama, cunoscută publicului drept Jojo, a fost invitată în cadrul emisiunii „La Măruță’, unde a făcut declarații interesante despre cele mai importante momente din cariera ei. Actrița, în vârstă de 40 de ani, a vorbit, printre multe altele, și despre scena nud din filmul „Poker’, precum și despre pictorialul din Playboy.


Măruță a ținut să precizeze că în filmul „Poker’ actrița a avut și o scenă nud. „Știi ce nu înțeleg? E bogăție pe partea asta de nuditate în filmul românesc, filmul de artă, în mod special. Eu am avut o scenă mititică într-un film care nu era de artă și tot pe aia o țineți minte. În timpul ăla se promovau multe alte filme de artă unde era o bogăție de nuditate peste tot și tu tot scena mea ai reținut-o. Trebuie să te mai uiți la filme’, i-a spus Jojo lui Cătălin.


„Cineva spune că ai fost și în revista aia pentru bărbați, o are el’, a mai spus Cătălin.

„Pe vremea aceea, cumva, pentru că eu sunt o mare iubitoare de artă, chiar și în acele pictoriale, nuditatea era cumva adusă la un rang de artă. Ce văd astăzi pe Instagram, fără a fi… este cumva foarte tricky. Eu sunt ușor speriată, artistul din mine, deși sunt foarte liberă în gândire. Acolo nu este nicio revistă, se pozează fetele alea singure’, a spus Jojo.

Citește și: Ce sumă imensă ar fi cerut Raluka, pentru a participa la Survivor România


Citește și: Cum arată Cristina Ștefania fără machiaj.Iubita lui Speak și-a impresionat fanii

Citește și: Brigitte Pastramă a fost însărcinată cu Florin, dar a pierdut copilul:„Un an și ceva ne-am rugat…


Cum a cucerit-o Paul Ipate pe Jojo

În august 2021, Jojo și actorul Paul Ipate au aniversat 7 ani de relație. Împreună au o fiică, Zora, în vârstă de 4 ani. Actrița mai are un fiu, Achim Ioan, 9 ani, din primul ei mariaj.

„Cu sensibilitatea şi umorul lui. Şi cu una dintre melodiile compuse de el. A fost dragoste la prima ascultare. (zâmbește)', a răspuns Jojo în revista VIVA! când a fost întrebată cum a fost cucerită de Paul Ipate.

„Nu suntem căsătoriți cu acte. Suntem căsătoriți cu sufletul. Când iubeşti, contează cel mai mult iubirea. Atât. Eu nu îl iubesc pe Paul pentru numele lui. Nici el pentru numele meu. Ne iubim pur şi simplu', a mai spus actrița.


Când l-am întâlnit pe Paul nu îmi imaginăm că este posibil să găsesc un partener de viață cu care să am atâtea lucruri în comun. Un om care să ne iubească pe mine și Achim până la cer și după și care să fie în stare să meargă până la capătul lumii pentru noi.

Nu credeam că poți râde la fel zile în șir și ani în șir și că iubirea se poate transforma în ceva și mai puternic pe măsură ce trec anii. Pe 13 iulie împlinim 6 ani împreună., a transmis Jojo, în urmă cu ceva timp.