Johnny Depp și Joelle Rich s-au despărțit. Avocata l-a reprezentat pe actor într-un proces mai vechi, în 2018

.

Johnny Depp și Joelle Rich s-au despărțit. Asta anunță presa din Statele Unite ale Americii (SUA) în toate publicațiile. Fanii celor doi au fost luați prin surprindere, având în vedere că relația lor a fost făcută publică în urmă cu doar câteva luni. Avocata Joelle Rich l-a reprezentat pe Johnny Depp într-o într-un proces mai vechi, în anul 2018.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


O nouă veste „zguduie’ showbiz-ul internațional, după ce Johnny Depp și Joelle Rich s-au despărțit. Potrivit presei din SUA, actorul și avocata, care l-a reprezentat într-un proces din 2018, au decis să-și spună „adio’. Relația lor a fost făcută publică în urmă cu doar câteva luni.

Johnny Depp, în vârstă de 59 de ani, și avocata Joelle Rich, de 37 de ani, au început să formeze un cuplu în urmă cu câteva luni. Aceasta l-a reprezentat pe actorul din „Pirații din Caraibe’ în 2018, în procesul pentru calomnie împotriva The Sun.


Citește și: Scandalul dintre Johnny Depp și Amber Heard scoate la iveală detalii incredibile!'M-am decis să divorțez de ea după ce și-a făcut nevoile în patul nostru!'

Citește și: Cariera lui Johnny Depp este în declin, după ce instanța a demonstrat că și-a bătut soția:'Mi s-a cerut să renunț la rolul din seria Animale Fantastice'

Citește și: Vila Mariei Andria a luat foc. De la ce a izbucnit incendiul:„M-am speriat. 10.000 de euro costă reparațiile’

Citește și: Tobi Ibitoye a fost eliminat de la Chefi la cuțite:'Am vrut să fiu creativ, nu mi-a ieșit'


Johnny Depp și Joelle Rich s-au despărțit, după câteva luni de relație

Deși mulți s-au bucurat pentru fericirea lor, se pare că relația dintre Johnny Depp și Joelle Rich nu a durat prea mult. Mai exact, doar câteva luni… Aceștia ar fi decis să-și spună „adio’, după cum a susținut o sursă pentru publicația People. Momentan, însă, nu se cunoaște motivul care a dus la separare.


O sursă a declarat că Johnny Depp și Joelle Rich aveau o relație deschisă, potrivit TMZ. Cu toate acestea, actorul și avocata au păstrat secretul în privința relației lor vreme de câteva luni, înainte ca aceasta să fie confirmată public.

De menționat e și faptul că avocata Joelle Rich a fost prezentă și la procesul dintre Johnny Depp și fosta lui parteneră, Amber Heard. Joelle Rich nu a fost prezentă însă în calitate de avocat, ci doar pentru a-i fi alături actorului în acel moment delicat. Procesul a fost câștigat atunci de artist.


La scurt timp după ce au apărut știri despre povestea lor de iubire, ulterior, au apărut și imagini cu Joelle Rich și Johnny Depp în sala de judecată. Cei doi au fost văzuți când își zâmbeau și făceau schimb de priviri, cu subînțeles.

Avocata l-a reprezentat pe actor într-un proces mai vechi, în 2018

Având în vedere discreția pe care au ales să o păstreze, nu se știu prea multe despre relația dintre Johnny Depp și Joelle Rich. Tânăra în vârstă de 37 de ani era căsătorită atunci când se vedea cu starul de peste Ocean, însă plănuia să divorțeze, după cum a spus o sursă pentru publicația US Weekly.


Mai demult, s-a scris și că Johnny Depp ar fi avut o relație cu avocata care l-a reprezentat în procesul cu Amber Heard, Camille Vasquez. Femeia a negat însă zvonurile, numind speculațiile ca fiind „sexiste’.


Johnny Depp vine în România anul viitor

Johnny Depp vine în România anul viitor, în 2023. Starul face parte din celebra formație Hollywood Vampires, împreună cu Alice Cooper, Joe Perry (chitaristul Aerosmith) și Tommy Henriksen. Trupa va susține un concert în București, pe data de 8 iunie 2023, la Romexpo. Acest show face parte din turneul european de anul viitor.

Prețul biletelor early bird variază. Acesta pornește de la 269 RON (54,75 euro) și poate ajunge la 429 RON (87 euro). Biletele au fost puse în vânzare de pe data de 4 noiembrie 2022.


Concertul susținut de Johnny Depp în România deschide seria evenimentelor care se vor ține în Europa în vara lui 2023. Trupa va ajunge și în Marea Britanie, Elveția, Austria, Germania, Luxemburg, Slovacia, Bulgaria și Turcia.

Sursă foto: Hepta