John Travolta in stare de soc, dupa moartea fiului sau

 Revista VIVA
.

John TravoltaRamas in Bahamas alaturi de sotia sa, Kelly Preston, si fiica lor in varsta de 8 ani, John Travolta nu poate accepta moartea fiului sau in varsta de 16 ani.

„Relatiile cu fiul sau erau atat de puternice, cei doi erau atat de apropiati… niciodata nu si-a imaginat ca il va pierde in asemenea circumstante.', a declarat avocatul familiei, Mike Ossi, revistei People, confirmand ca actorul se afla in stare de soc din cauza acestui deces.

Asistenta care era prezenta intotdeauna alaturi de fiul lui Travolta ce suferea de maladia Kawasaki a fost cea care l-a gasit fara suflare in baie. Pana la venirea ambulantei, Travolta a incercat sa-si resusciteze fiul, insa Jett era deja mort, probabil din cauza faptului ca se lovise la cap in timpul cazaturii.

Pe 1 ianuarie, tanarul isi petrecuse ziua facand plaja alaturi de familia sa dupa care a mers la culcare. Se pare ca in timpul noptii nu s-a simtit bine si a mers in baie, acolo unde a fost gasit abia dimineata de infirmiera.

Foto: www.hepta.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton