Joe Biden, ironizat pe rețelele de socializare, din cauza unor confuzii jenante. Cele mai amuzante meme-uri cu posibilul președinte al Statelor Unite

.

Joe Biden a fost ținta ironiilor, pe rețelele de socializare, în aproape toată campania electorală din Statele Unite, însă gafele din ultima vreme au fost deliciul internauților. Au apărut, în consecință, și o serie de meme-uri, pe seama momentelor în care Joe Biden a uitat că fiul său a murit în 2015 sau numele nepoatelor sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Joe Biden și-a încurcat nepoatele și a dat să-l prezinte alegătorilor pe fiul său Beau, care … a murit în 2015.


Acesta este fiul meu Beau Biden, pe care mulţi dintre voi l-aţi ajutat să fie ales în Senatul din Delaware. Aceasta este nepoata mea Natalie’, a spus el luând-o de umeri pe o altă nepoată, Finnegan.


Dându-şi seama de greşeala comisă, septuagenarul şi-a revenit şi a continuat pe un ton confuz: O, nu, aşteaptă, nu este cea potrivită’. Apoi a luat-o pe cealaltă nepoată, Natalie, de umeri. Natalie este fiica fiului său Beau, care s-a stins din viaţă în urmă cu cinci ani în urma unui cancer.

Aceste gafe nu sunt o noutate pentru Joe Biden, pe care Donald Trump îl acuză de senilitate, fără a merge însă atât de departe încât să folosească acest cuvânt.

La un moment dat, aspirantul la cea mai înaltă funcție din SUA a confundat nu doar numele unor persoane din viața sa, dar și pe al celui contracandidatului său, Donald Trump și l-a numit „George', confundându-l cu fostul președinte George Bush. La un moment dat, soția sa, aflată chiar lângă el, pare să-i șoptească ‘Trump’, scrie The Daily Mail.


De altfel, aceste gafe ale lui Biden au ajuns motiv de ‘meme’-uri, pe rețelele de socializare.


Ce gafe a mai făcut Joe Biden în campania electorală

Fostul vicepreşedinte american Joe Biden, candidat la învestitura democrată în alegerile prezidenţiale din 2020, a spus anul trecut, la un miting, la Des Moines, în Iowa, că ‘există o idee potrivit căreia dacă eşti sărac nu vei reuşi. Copiii săraci sunt la fel de inteligenţi ca şi copiii de culoare’, relatează The Huffington Post.

Cel căruia Donald Trump îi spune ironic ‘Joe adormitul’ a făcut această declaraţie în timp ce vorbea despre educaţie, la o întâlnire cu Asian and Latino Coalition. Realizând imediat ce a spus, el a încercat să-şi repare gafa şi a continuat ‘decât copiii bogaţi, copii de culoare, copii asiatici. Eu chiar cred asta, trebuie să ne gândim la acest lucru’.


Unul dintre reprezentanţii campaniei lui Donald Trump, Andrews Clarke a postat pe Twitter o înregistrare video a acestor declaraţii şi a adăugat ‘succes la reparat asta’.

În urma atacurilor armate de la El Paso, în Texas şi Dayton, în Ohio, soldate cu 31 de morţi, el a transmis condoleanţe după ‘evenimentele tragice de la Houston şi din Michigan’.

Iar în ultima dezbatere
democrată, el şi-a invitat susţinătorii să doneze, îndemnându-i ‘să se
ducă’ la ‘Joe 30330’, ca şi cum ar fi fost vorba despre un site de web,
deşi era vorba despre mesaje scurte pe telefon (SMS).


Moartea lui Beau l-a afectat puternic pe Joe Biden

Candidatul Partidului Democrat la alegerile din SUA a mai fost eroul unor asemenea momente delicate. Apropiații lui Joe Biden spun că schimbarea s-a produs în momentul în care Beau, fiul lui, a murit, în 2015. Dispariția acestuia a lăsat urme adânci în sufletul lui Joe. Relația extrem de apropiată între candidatul Democraților și fiul său era de notorietate.

Joseph Robinette Joe’ Biden, Jr.  este un om politic american, al
47-lea vicepreședinte al Statelor Unite în timpul mandatelor
prezidențiale ale lui Barack Obama, și candidat al Partidului
Democrat la alegerile prezidențiale din 2020.


Înainte de a fi vicepreședinte, a fost senatorul senior al Statelor Unite pentru statul Delaware. El a îndeplinit funcția de senator timp de 36 de ani, din 1973 până în 2009.

Citește și:

Cine este Joe Biden, contracandidatul lui Trump, la președinția SUA. Mai multe tragedii i-au marcat viața

Cine este Jill Biden, soția lui Joe Biden. Profesoara l-a salvat după moartea soției și a fiicei sale de 1 an

Donald Trump a avut trei soții și o lungă listă de amante! Președintele SUA s-a lăudat că a profitat de faimă pentru a face sex

Melania Trump a mers la vot într-o ținută de 13 mii de dolari și fără mască. Cum și-a făcut apariția la secția de votare din Florida