Jessica Simpson este însărcinată cu al treilea copil

.

Cântăreața și designerul Jessica Simpson este însărcinată cu al treilea copil. Ea și soțul ei, Eric Johnson, vor avea o fetiță.

Fericitul anunț a fost făcut chiar de către vedetă pe pagina sa de Instagram, odată cu o fotografie în care apăreau cei doi copii ai săi. Fetița artistei, Maxwell, și băiețelul Ace au fost fotografiați jucându-se cu mai multe baloane roz pe o pajiște. Mesajul care însoțește fotografia anunță că familia va deveni, în curând, mai numeroasă:

'Această fetiță ne va face o familie de cinci. Nu putem fi mai fericiți decât să vă anunțăm acest dar prețios pe care ni l-a oferit viața', a scris Jessica Simpson.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on


'Nu vreau ca fata mea să crească'

Într-un interviu acordat acum câțiva ani, Jessica Simpson spunea că își dorește ca fetița ei să rămână o copilă mai mult timp.  Întrebată care sunt obiectele vestimentare pe care este nerăbdătoare să le ofere fiicei sale, ea a dar un răspuns neașteptat: Nu vreau să-i vină hainele. Nu vreau ca ea să crească.'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton