Jessica Simpson a nascut o fetita

 Revista VIVA
.

Jessica Simpson a nascut o fetita in dimineata zilei de 1 mai, la Spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles. Maxwell Drew Johnson, primul copil al artistei, a avut la nastere 4,45 kg si 55 cm.

Acesta este primul copil al cuplului format de artista americana impreuna cu Eric Johnson, fost jucator de fotbal american. Ca si alte vedete, Jessica a ales sa nasca in conditiile de lux oferite de Centrul Medical Cedars-Sinai unde a avut o rezerva care a costat 4000 $.

A fost cea mai incredibila experienta a vietii noastre' – anunta Eric la scurt timp dupa venirea pe lume a fetitei al carei al doilea prenume, Drew, este dat in onoarea mamei Jessicai – Tina Simpson.

Jessica Simpson (31) si Eric Johnson (32) s-au logodit in noiembrie 2010, la sase luni dupa ce s-au cunoscut. In ceea ce priveste nunta au anuntat ca o vor face dupa nasterea copilului, asa ca in curand o vom putea vedea pe Jessica imbracata in mireasa.
 

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton