Jessica Alba - Femeia cu cea mai mare avere obținută prin forțele proprii

.

Jessica Alba nu este doar o actriţa frumoasă de la Hollywood, ci şi o femeie de afaceri redutabilă. Astfel actriţa din „Sin City' este co-fondatoarea companiei de lifestyle „Honest” estimată la 1 miliard de dolari şi dovedeşte un fler redutabil în afaceri.

 


Averea sa este estimată în momentul de faţă la 200 de milioane de dolari, ceea ce i-a determinat pe cei de la Forbes să o aleagă pentru coperta de iunie.

 

Jessica Alba care a înfiintat această companie dedicată familiei şi copiilor în 2012 este numită „femeia cu cea mai mare avere obţinută prin forţele proprii’.

 

Actriţa are propria ei familie, fiind căsătorită cu Cash Warren, împreuna cu care are două fetiţe. Şi-a dorit să înfiinţeze aceasta companie de produse care nu afectează mediul înconjurător şi nu reprezintă un percol pentru pielea copiilor după ce a facut o alergie la unul dintre produsele de îngrijire cumpărate din supermarket.


 

Produsele sale, 100 % eco, au un succes imens în America, iar acum compania se va extinde şi în Coreea de Sud.

 

Cu o asemenea avere, Jessica le depăşeşte pe Rihanna, Jennifer Lawrence sau Katy Perry şi începe sa fie o ameninţare pentru Beyonce, a cărei avere este estimată la 250 de milioane de dolari.

 

Foto: Hepta