Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, la un pas de despărțire? "Prietenii îi văd certându-se frecvent!"

 Oana Pantazi
.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez sunt unul dintre cele mai admirate cupluri de la Hollywood și fanii așteaptă cu nerăbdare să-i vadă pe cei doi în fața altarului. Din păcate, se pare că „lanțul de iubire” a început să ruginească după câte spun apropiații, pentru că în relația lui Jennifer Lopez cu Alex Rodriguez au apărut problemele…

Jennifer Lopez are 49 de ani, Alex Rodriguez 43, niciunul dintre ei nu este la prima căsătorie, dar, încă din prima clipă, fanii i-au considerat suflete-pereche. Au trecut însă doi ani de când sunt un cuplu, cei patru copii ai lor sunt prieteni, și-au cumpărat și un apartament de lux în New York împreună, iar în cele din urmă el i-a dat și inelul, însă căsătoria nu se arată încă la orizont. Motivul ar fi, după cum spun apropiații cuplului, faptul că relația lor scârțâie.

În relația lor este prea multă  pasiune…

Fotografiile îi înfățișează ca pe un cuplu extrem de fericit, însă adevărul ar fi altul… „Prietenii i-au văzut certându-se frecvent. Este multă pasiune în relația lor, iar asta ajută, dar și rănește perechea – în special în momentul în care personalitățile lor intră în conflict, pentru că atunci urmează explozia”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru Fox News. Oricât și-ar dori prietenii lor să-i vadă pe Alex și pe JLo împreună ca pe niște prinți, există teama că tensiunea dintre ei i-ar putea îmiedica să ajungă la altar, a dăugat sursa.

Foto: Hepta

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton