Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, la terapie după ce au anulat nunta de două ori: "Amândoi am mai fost căsătoriți"

 Dumba Gabriela
.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, logodnicul ei, au făcut terapie de cuplu, după ce au anulat deja de două ori până acum nunta. Pandemia le-a afectat relația și pentru a evita o despărțire au preferat să ceară ajutor specializat, iar acum se felicită pentru această decizie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Anul 2020 nu a fost unul ușor nici pentru Jennifer Lopez și Alex Rodriguez pentru că, nu-i așa, banii nu aduc fericirea chiar în toate casele. Prin urmare, după două nunți anulate din cauza pandemiei, cei doi au decis să meargă la psiholog.

hepta_01341-698×1024-698×1024hepta_01341-698×1024-698×1024

„Alex, dintre toate persoanele, îmi spunea: ‚Ador. Ador să fiu acasă. Ador să fiu pe Zoom. Ador să știu că micuții sunt aici, iar tu ești aici mereu. A fost chiar bine. Am putut să lucrăm la noi. Am apelat la terapie.

A fost benefică pentru noi și pentru relația noastră. Plănuiam totul de luni, luni, luni și luni de zile, ar fi fost în străinătate. Poate că nu a fost momentul potrivit. Începi să te gândești la toate aceste lucruri, cum totul se întâmplă la momentul perfect', a dezvăluit J Lo.

Citește și:

Jennifer Lopez arată mai bine acum ca la 30 de ani! Fotografia care a redeschis speculațiile privind operațiile estetice ale artistei

Cum arată fiica lui Jennifer Lopez și a lui Marc Anthony. La 12 ani, copila seamănă perfect cu mama ei

Jennifer Lopez a trecut testul curajului: s-a pozat fără strop de machiaj. Cum arată artista în vârstă de 51 de ani, la primele ore ale dimineții

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au anulat nunta de două ori în pandemie

Jennifer Lopez a participat la „Radio Andy”, în urmă cu ceva timp și i-a explicat gazdei show-ului, Andy Cohen, că ea și fostul star New York Yankees se gândesc la a anula nunta complet.

Amândoi au mai fost căsătoriți înainte și nici nu își pun la îndoială dragostea pe care o au unul pentru celălalt, iar faptul că au anulat de două ori nunta i-a determinat să se gândească să nu mai facă deloc acest pas.

„Am vorbit despre a nu ne căsători. Adică, la vârsta noastră, amândoi am mai fost căsătoriți, așa că mergem în fața altarului? Nu mergem? Ce înseamnă pentru noi? Nu mai există grabă. Simt că nu este o prioritate uriașă în a face o nuntă mare chiar acum.

Nu asta înseamnă viața, trebuie să ne bucurăm unul de celălalt și să petrecem timp împreună, să fim cu adevărat recunoscători pentru lucrurile pe care le avem. Știi, sănătatea noastră, familia noastră și posibilitatea de a face toate aceste lucruri minunate pe care le facem', a mai spus ea, arată Verdict.

Și Alex Rodriguez a povestit că este foarte dezamăgit pentru că nunta a trebuit să fie amânată.

„Trebuie să trăim clipa. Totul a fost pus pe pauză. Vom vedea unde ne duce lumea. Evident, acesta este un moment fără precedent. Noi vrem doar să ne asigurăm că toată lumea este în siguranță, în special cei mici.'

Jeniffer Lopez și Alex Rodriguez s-au logodit în 2019, în luna martie, cei doi fiind împreună încă din februarie 2017.

Cântăreața a mai fost căsătorită cu Marc Anthony, Cris Judd și Ojani Noa, iar cu primul are împreună gemeni, pe Max și Emme, în vârstă de 12 ani. Alex a fost și el căsătorit cu Cynthia Scurtis, ei având două fetițe, Natasha, 16 ani și Ella, 12 ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton