Jennifer Lopez i-a copiat ținuta lui Kim Kardashian, la Premiile Oscar!

 Oana Pantazi
.

În momentul în care Jennifer Lopez și-a făcut apariția la Premiile Oscar 2019, toată lumea a avut un sentiment de deja-vu… Pentru că nimeni nu a putut uita outfitul lui Kim Kardashian de la  Met Gala 2016!

Jennifer Lopez – Premiile Oscar 2019

Jennifer Lopez este o apariție întotdeauna, indiferent ce ar îmbrăca, însă duminică seară chiar a acaparat toate privirile cu rochia ei oglindă, sclipitoare din cap până în picioare. Hotărât lucru, Jennifer Lopez e maestră în a capta atenția tuturor, însă de data aceasta s-a întrecut pe sine în rochia Tom Ford care împrumuta toate culorile mediului ambiant, la care artista a asortat niște bijuterii spectaculoase. Evident, că fashionistele și-au adus imediat aminte de o ținută care, acum trei ani, la Met Gala, a făcut, de asemenea, furori. Este vorba despre o altă rochie-oglindă, de data aceasta o creație Balmain, pe care a purtat-o prietena artistei, nimeni alta decât Kim Kardashian.

Jennifer Lopez și Kim Kardashian au mizat ambele, la trei ani distanță, pe rochii-oglindă, pe covorul roșu.

Kim Kardashian și-a consiliat prietena?

Nu este un secret pentru nimeni că Jennifer Lopez este prietenă cu Kim Kardashian și că obișnuiesc să se viziteze sau să se invite reciproc la cină sau la petreceri, așadar nu este exclus cele două să se fi sfătuit cu privire la ținutele de covor roșu. Dat fiind că, în 2016, la Met Gala, Kim Kardashian a făcut furori cu rochia ei oglindă, este posibil ca alegerea prietenei sale să o fi inspirat pe Jennifer Lopez pentru ceremonia Premiilor Oscar 2019, care a purtat și de data aceasta o ținută spectaculoasă. E adevărat că a fost o creație Tom Ford, și nu Balmain, ca a prietenei sale, dar, clar, stilul e unul similar.

Jennifer Lopez și Kim Kardashian, alături de partenerii lor – Kanye West și Alex Rodriguez.

Deși asemănarea dintre cele două rochii este evidentă, look-ul lui Kim Kardashian este ceva mai sexy, datorită șlițului, care urcă până la coapsă, în timp ce Jennifer, de data aceasta, nu a lăsat nimic la vedere. Paietele lui J.Lo sunt mai mari decât ale lui Kim, iar gulerul rochiei Tom Ford este foarte înalt, lungindu-i silueta artistei. Două tipuri de frumusețe total diferite, machiajele și coafurile total diferite, ținutele asemănătoare… La trei ani distanță, cele două prietene au dat lovitura, fiecare în felul ei. Recunoaștem, noi preferăm ținuta lui Jennifer, dar e o părere strict subiectivă.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton