Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în secret: „În sfârșit am făcut-o”. Primele imagini de la nuntă

 Miniosu Alexandra
.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în secret în Las Vegas. Informațiile au început să apară duminică în presa internațională. La aproape 20 de ani de la despărțire, cântăreața și actorul au înțeles că sunt făcuți unul pentru celălalt și au început să iasă din nou anul trecut, în 2021. În luna aprilie s-au logodit, iar recent au spus cel mai sincer „DA' din viețile lor. Iată ce nume va purta acum artista, după ce s-a măritat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în secret. Fericitul eveniment a avut loc într-o capelă din Las Vegas, Nevada, chiar la miezul nopții. La ceremonia emoționantă au participat și cei cinci copii ai lor, rezultați din căsniciile anterioare. Nunta celor doi artiști a avut loc la aproximativ 20 de ani de la prima lor logodnă. Acum, sunt mai fericiți ca oricând!

USA – The Tender Bar Premiere – Los AngelesUSA – The Tender Bar Premiere – Los Angeles

Ceremonia emoționantă s-a desfășurat într-un cadru destul de restrâns. Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în fața familiei și a unor prieteni apropiați. Artista și-a anunțat fanii cu privire la nunta ei printr-un newsletter. Totodată, informația a fost însoțită și de mai multe imagini superbe de la nuntă, dar și de un mesaj emoționant despre povestea de dragoste dintre cântăreață și actor.

Citește și: Cum arată Jennifer Lopez fără machiaj.Celebra artistă a făcut publice imaginile

Citește și: Cum arată, de fapt, Jennifer Lopez în costum de baie.Diferența dintre Instagram și realitate

Citește și: 5 ani de la moartea Denisei Manelista! Mesajul transmis de sora artistei:”A fost simpatizată de toți…”

Citește și: Ce moștenire valoroasă vrea Dan Negru să le lase copiilor lui:„Le-am și pus pe perete când n-oi mai fi eu, să rămână pentru ei'

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în secret

Jennifer Lopez și proaspătul ei soț, Ben Affleck, au obținut certificatul de căsătorie din comitatul Clark, din statul Nevada, weekend-ul trecut, mai exact sâmbătă, 16 iulie. Informația se regăsește chiar în cadrul detaliilor documentului postate online de biroul grefierului comitatului. În urma căsătoriei, artista a trecut la numele partenerului ei, astfel că acum se numește Jennifer Affleck.

„În sfârșit am făcut-o. Iubirea este minunată, este blândă și ne-am dat seama că iubirea este, de asemenea, răbdătoare. Noi am avut răbdare 20 de ani. Acum este exact cum ne-am dorit. Noaptea trecută am zburat spre Vegas, am stat la coadă cu alte patru cupluri pentru a semna actul de căsătorie.

Ne-am citit propriile jurăminte și ne-am oferit unul celuilalt inelele pe care le vom purta până la sfârșitul vieții. Am avut muzică la boxe Bluetooth în timp ce pășeam spre altar și, într-un final, a fost cea mai frumoasă nuntă pe care ne-am fi putut-o imagina. Una la care am visat acum mult timp', le-a povestit Jennifer Lopez fanilor, prin intermediul newsletter-ului și s-a semnat cu numele de Jennifer Lynn Affleck, scrie click.ro.

„Douăzeci de ani de răbdare'

Jennifer Lopez a confirmat vestea căsătoriei pe contul ei de Instagram. Vedeta a dezvăluit câteva detalii inedite despre ceremonie și a descris nunta lor ca fiind una de vis. Conform spuselor ei, ea și Ben Affleck au stat la coadă pentru certificatul de căsătorie alături de alte patru cupluri.

„Am făcut-o. Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Și se dovedește că dragostea are răbdare. Douăzeci de ani de răbdare.

Este adevărat ce se spune: „Tot ce ai nevoie este dragoste'.

Suntem atât de recunoscători că avem asta din abundență, o nouă familie minunată de cinci copii minunați și o viață pe care nu am avut niciodată mai multe motive să o așteptăm cu nerăbdare', a transmis Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez a purtat o rochie superbă în ziua nunții, de culoare albă și de inspirație vintage. Celebra cântăreață a optat pentru o coafură tot retro, specifică anilor ’60. În ceea ce privește buchetul, fericita mireasă a ales unul compus din crini albi, completând perfect tabloul glamour, dar și clasic, în același timp.

Jennifer Lopez le-a spus fanilor că are de gând să se căsătorească cu Ben Affleck, în aprilie anul acesta, atunci când le-a arătat internauților și inelul de logodnă. Bijuteria e una cu adevărat spectaculoasă, având un diamant uriaș, de culoare verde. Se pare că inelul nu a fost ales la întâmplare, pentru că artista a considerat mereu că verdele îi poartă noroc.

Cum a fost artista cerută de soție

Frumoasa cântăreață a povestit emoționată despre momentul în care alesul inimii ei, Ben Affleck, a cerut-o în căsătorie pentru a doua oară, la aproximativ 20 de ani după ce s-au separat. Conform declarațiilor ei, totul a avut loc în vreme ce-și făcea o baie.

„Am fost complet luată prin surprindere. Mă uitam în ochii lui plângând de fericire, realizând că povestea noastră se repteă după 20 de ani. Nu mai putem spune nici măcar un cuvânt, el s-a uitat la mine și m-a întrebat: «Asta înseamnă „Da”?». Normal că înseamnă „Da”', le-a spus artista, cunoscută ca J.Lo, fanilor în newsletter.

S-au căsătorit la aproape 20 de ani de la despărțire

Jennifer Lopez și Ben Affleck au început să formeze un cuplu în decembrie 2001. La acea vreme, artista i-a dedicat mai multe melodii și chiar au filmat un videoclip împreună. Un an mai târziu, în 2002, aceștia s-au logodit pentru prima dată. Deși au plănuit atunci data nunții, pentru anul 2003, cântăreața a decis să rupă logodna și s-au separat. Au anunțat despărțirea în 2004.

Ulterior, cântăreața s-a întors în brațele soțului ei, Ben Affleck, după ce s-a despărțit de Alex Rodriguez. Aceștia din urmă formau un cuplu de patru ani și erau și logodiți. JLo a mai fost măritată și cu artistul Marc Anthony, timp de un deceniu, din 2004 până în 2014, dar și cu fostul ei back-up dancer Cris Judd, din 2001 până în 2003. Der asemenea, mai demult, a fost căsătorită și cu chelnerul cubanez Ojani Noa, din 1997 până în 1998.

Din relația lui JLo cu Marc Anthony au rezultat gemeni, Emme Maribel Muniz şi Maximilian David Muniz. Și Ben Affleck are copii, trei la număr, din căscinia cu actrița Jennifer Garner.

Sursă foto: Instagram, Hepta, onthejlo

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton