Jennifer Lopez și Ben Affleck au plecat în luna de miere, după nunta secretă. Cum au fost surprinși în Paris

.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au plecat în luna de miere, după nunta secretă. Proaspeții însurăței nu au ales o destinație oarecare, ci una perfectă pentru îndrăgostiți. E vorba despre Capitala Franței, Parisul, oraș cunoscut și ca „orașul iubirii' sau orașul „luminilor'. Iată cum au fost surprinși cântăreața și actorul! Par mai fericiți ca oricând!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Jennifer Lopez și Ben Affleck au plecat în luna de miere, la scurt timp după nunta secretă. Au ales ca destinație faimosul Paris, cunoscut și ca „orașul iubirii’ sau „orașul îndrăgostiților’. Astfel, cei doi au bifat prima vacanță în calitate de soț și soție, una ce cu siguranță va fi de neuitat. Artista și actorul au fost surprinși chiar pe stradă în niște ipostaze emoționante, de cuplu.

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt în culmea fericirii după ce și-au unit destinele și, în sfârșit, s-au căsătorit. La scurt timp după ce au făcut nunta, eveniment ce s-a ținut în secret, au plecat într-o superbă lună de miere, tocmai la Paris. Aceștia au fost surprinși în timp ce se plimbau pe străzile din capitala Franței. Și nu oricum, ci ținându-se de mână. O altă dovadă că dragostea plutește în aer în cazul lor e că au avut tot timpul zâmbetul pe buze.


Citește și: Imagini cu cele două rochii de mireasă purtate de Jennifer Lopez la nunta cu Ben Affleck.Mirii au îmbrăcat haine pe care le aveau deja în garderobă

Citește și: Povestea rochiei de mireasă purtată de Jennifer Lopez, la nuntă.A îmbrăcat-o prima dată în 2001, când l-a cunoscut pe Ben Affleck

Citește și: Shonka Dukureh, actrița din filmul Elvis, găsită moartă în casă, de unul dintre copii. Avea 44 de ani

Citește și: Câte kilograme a slăbit Cătălin Bordea la America Express:„M-am întors cu….’


Jennifer Lopez și Ben Affleck au plecat în luna de miere, după nunta secretă

După ce și-au îndeplinit visul și au făcut o nuntă superbă, JLo și proaspătul ei soț, Ben Affleck, au zburat din Las Vegas și au aterizat în Capitala Franței. Dacă în ceea ce privește marele eveniment, atât ea, cât și el, au decis să păstreze discreția, în luna de miere, vedetele sunt mai deschise ca oricând.

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au manifestat iubirea în văzul tuturor trecătorilor, semn că nu se mai feresc de ochii curioșilor. Au ieșit să se plimbe la braț, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor. Și nici nu aveau cum să treacă neobservați, pentru că au ales și niște ținute superbe.


Cum au fost surprinși în Paris

JLo a ales să poarte o ținută destul de lejeră pentru plimbarea de pe străzile Parisului. Celebra cântăreață a îmbrăcat o rochie fabuloasă, lungă, de culoare roșie, cu decolteu generos. În ceea ce privește coafura, a optat tot pentru simplitate, prinzându-l într-un coc. Acest detaliu i-a lăsat perfect la vedere machiajul discret.

Cu Jennifer Lopez la braț, Ben Affleck a arătat și el senzațional. Îndrăgitul actor a purtat un costum clasic, negru, ce a contrastat perfect cu rochia roșie a soției lui.


În imaginile apărute în mediul online, se pare că Jennifer Lopez și Ben Affleck au și cinat în Paris. La un moment dat, aceasta îi pune tandru mâna pe ceafă și-l sărută apăsat pe buze, un alt simbol al iubirii lor. De altfel, cei doi au zâmbit și au vorbit tot timpul.


Jennifer Lopez și Ben Affleck, poveste de iubire desprinsă din filme

Jennifer Lopez și Ben Affleck au o poveste de iubire desprinsă parcă din filme. Prima dată, cei doi s-au întâlnit în 2001, iar în 2002 s-au și logodit. Deși părea că totul merge perfect în relația lor, JLo a surprins pe toată lumea atunci când a hotărât să rupă logodna. La acea vreme, au apărut speculații conform cărora motivul ar fi fost infidelitatea lui și dependența sa de substanțe.

Deși amândoi și-au refăcut viața după despărțire, într-un final, destinul i-a adus din nou împreună. Anul acesta, pe 18 iulie, JLo a dezvăluit că s-a căsătorit cu Ben Affleck. Evenimentul a avut loc într-o capelă din Las Vegas.


„În sfârșit am făcut-o. Iubirea este minunată, este blândă și ne-am dat seama că iubirea este, de asemenea, răbdătoare. Noi am avut răbdare 20 de ani. Acum este exact cum ne-am dorit. Noaptea trecută am zburat spre Vegas, am stat la coadă cu alte patru cupluri pentru a semna actul de căsătorie.

Ne-am citit propriile jurăminte și ne-am oferit unul celuilalt inelele pe care le vom purta până la sfârșitul vieții. Am avut muzică la boxe Bluetooth în timp ce pășeam spre altar și, într-un final, a fost cea mai frumoasă nuntă pe care ne-am fi putut-o imagina. Una la care am visat acum mult timp’, a mărturisit Jennifer Lopez, prin intermediul unui newsletter.


Sursă foto: Profimedia Images, Instagram, Hepta, onthejlo