Jennifer Lopez, abdomen cu pătrățele după dieta de 10 zile! Alex Rodriguez are de ce să fie gelos...

.

După ce și-a provocat fanii de pe Instagram să țină 10 zile o dietă fără zahăr și fără carbohidrați, Jennifer Lopez a postat o fotografie care i-a adus 3 milioane de aprecieri, dar și complimente din partea unui fost iubit – Sean „Diddy” Combs.

Jennifer Lopez împlinește 50 de ani anul acesta, dar orice bărbat ar fi mândru să aibă alături o asemenea femeie.


Acum nici două săptămâni, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au acceptat provocarea din partea unor prieteni de a ține timp de 10 zile o dietă fără zahăr și fără carbohidrați. Dacă povestea cu fotografiile – 10 Year Challenge – s-a dovedit a fi una amuzantă, iată că cea cu dieta fără zahăr și carbohidrați -10-Day diet challenge – pentru cei mai mulți pare… criminală.

A-Rod a scris despre această provocare la începutul săptămânii, pe contul său de Instagram, invitându-și fanii să-i fie alături și să țină și ei dieta fără zahăr și carbohidrați. Cine ar fi crezut că fostul jucător de fotbal american, care cu siguranță este obișnuit cu antrenamentele dure, va întâmpina dificultăți cu o amărâtă de dietă? Dar iată că exact așa s-a întâmplat… Iar o zi mai târziu, Jennifer a vorbit și ea despre dificultățile pe care le-a întâmpinat ținând acest regim, care nu părea chiar atât de restrictiv. Sincer, nouă nu ne este clar de ce Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, care arată impecabil, au nevoie de dietă, dar provocarea e provocare!


„Când nu ai parte de carbohidrați, îți este foarte foame tot timpul’

„Se pare că, atunci când nu ai parte de zahăr și de carbohidrați, îți este foarte, foarte foame tot timpul’, a scris Jennifer pe Instagram. Alex Rodriguez a fost însă mult mai scurt, spunând doar: „Mor!’. Jennifer și Alex s-au ținut însă serios de treabă, fără să trișeze, dar pentru asta au trebuit să găsească niște variante sățioase, pentru că lipsa carbohidraților este extrem de frustrantă. Drept urmare, în a treia zi a regimului faimosul cuplu a documentat provocarea cu fotografii ale meniului lor: salate uriașe cu ouă fierte, castraveți, ardei gras, ciuperci, ceapă, carne de curcan și varză de Bruxelles.


Sean „Diddy' Combs a fost foarte impresionat de fosta lui iubită

Cu doar o zi înainte de finele provocării, Jennifer Lopez a a postat pe Instagram o fotografie care le-a tăiat răsuflarea fanilor ei. Diva latino, care are un trup cu forme, are și un six pack pe măsură, acel pachețel de mușchi abdominali la care visează toată lumea care merge la sală. La o asemenea poză nu a rămas insensibil nici măcar Sean „Diddy' Combs, unul dintre foștii iubiți ai lui JLo, care a comentat la poză cu un OMG (un fel de Doamne-Dumnezeule!) alături de un emoticon în formă de inimioară.


Jennifer Lopez la Premiile Grammy, în 2000, alături de Puff Daddy, alias Sean Diddy Combs.

Evident, Alex Rodriguez, actualul iubit al lui JLo nu s-a lăsat mai prejos, comentând puțin mai jos: „Norocosul de mine!'. Jennifer și Diddy au fost iubiți timp de doi ani, relația lor încheindu-se în 2001. Dat fiind că printre cei care, probabil, încă mai suspină după diva latino se numără Ben Affleck, Cris Judd, Marc Anthony și Casper Smart, cu siguranță Alex Rodriguez este un norocos.