Jennifer Lopez a trecut cu greu peste prima despărțire de Ben Affleck: ”Am simțit că mor”

 Calin Maria Bianca
.

Jennifer Lopez a trecut cu greu peste prima despărțire de Ben Affleck. Cei doi se iubesc cu foc acum. S-au regăsit după 18 ani în care fiecare și-a refăcut viața și trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste. Sunt cu adevărat suflete pereche, însă nu aveau să știe acest lucru în 2004 când au ales să meargă pe drumuri separate. Deși au un mariaj frumos acum, artista a povestit prin ce durere a trecut la momentul acela!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jennifer Lopez și Ben Affleck au format un cuplu și au fost logodiți din 2002 și până în 2004. Din nefericire, au ajuns la neînțelegeri, astfel că au decis să se separe. Pe atunci, artista a suferit foarte mult. Nu a vorbit despre acest lucru niciodată până acum. Totuși, la 18 ani de la despărțire, ea și Ben Affleck s-au regăsit și au decis să își mai acord o șansă.

jennifer-1jennifer-1

Zis și făcut! Nu doar că și-au mai acordat o șansă relației, ci au decis să se și căsătorească. Acum, au parte de un mariaj excepțional, în care lucrurile merg la superlativ, astfel că artista s-a simțit pregătită să vorbească despre durerea prin care a trecut în urmă cu 20 de ani, la despărțirea lor.

Citește și: Ce nume poartă Jennifer Lopez după căsătoria cu Ben Affleck:'Dețin controlul'

Citește și: Jennifer Lopez este în doliu.Ce s-a întâmplat cu rețelelele ei de socializare, la o zi după ce a postat un clip cu Ben Affleck

Citește și: Un soldat din Satu Mare și-a cerut iubita în căsătorie la Parada de 1 Decembrie.Cum a reacționat tânăra

Citește și: Corina Băcanu critică dur campania Balenciaga, care a sexualizat copiii:”Ceva mai bolnav rar am văzut”

Jennifer Lopez a trecut cu greu peste prima despărțire de Ben Affleck

Jennifer Lopez a vorbit pe larg despre durerea pe care a simțit-o în momentul în care ea și Ben Affleck s-au despărțit. A simțit cum 'îi fuge pământul de sub picioare' și cum totul se destramă. A suferit în tăcere și departe de ochii publicului, considerând că a trecut prin cea mai grea suferință din viața ei. Nu avea pe atunci să știe că într-un final, o să se mai căsătorească încă o dată cu Ben Affleck după 18 ani.

Nici măcar nu mai puteam interpreta acele melodii. A fost atât de dureros după ce ne-am despărțit. Când am anulat acea nuntă, acum 20 de ani, a fost cea mai mare suferință din viața mea și, sincer, am simțit că o să mor.', a povestit Jennifer într-un interviu cu Zane Lowe.

Jennifer Lopez: 'Nu am mai făcut muzică'

Jennifer Lopez a trecut cu greu peste desărțirea de Ben Affleck, iar acest lucru i-a afectat și cariera. Artista susține că după separarea el, nu a mai putut face muzica pe care a făcut-o până în 2002. Mai mult decât atât, este de părere că abia acum, după ce s-au regăsit, o să facă din nou cele mai bune piese, fiind plină de iubire, noutate și imaginație, totul datorită lui.

Nu am mai făcut muzică în felul în care am făcut-o în 2002… până acum… În ultimii 18 ani am intrat într-o spirală, în care nu am reușit să o fac cum trebuie. Dar acum, 20 de ani mai târziu, totul are un final fericit.', a mai spus Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez, mai fericită și împlintă ca niciodată

Împăcarea cu Ben Affleck i-a schimbat viața radical lui Jennifer Lopez. Artista radiază de fericire din toți porii. Este fericită, iubită, împlinită și nu știe cum să-i mai mulțumească lui Dumnezeu pentru că i l-a scos din nou un cale și și-au mai dat o șansă după 18 ani.„Dragostea adevărată există și unele lucruri durează pentru totdeauna. Și asta este real. Vreau să transmit acest mesaj în lume', a mai spus artista. „Asta presupune multă vulnerabilitate, dar nu m-am putut abține. Unele părți mă sperie și cred că unele părți îl sperie și pe Ben. El mă întreabă: ‘Chiar vrei să spui toate lucrurile astea?. Iar eu îi răspund: ‘Nu știu cum altfel să o fac, iubitule’', a mai povestit Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez a luat numele lui Ben Affleck după căsătorie

În semn de dragoste și iubire supremă, Jennifer Lopez a ales ca după căsătoria cu Ben Affleck să ia numele lui. Deși este cunoscută în lumea întreagă cu numele de Jennifer Lopez, aceasta nu a stat pe gânduri. A explicat că pe scenă și în industria muzicală o să rămână la fel, dar în acte este cu numele pe care soțul ei îl poartă.

Oamenii îmi vor spune Jennifer Lopez, dar numele meu legal va fi doamna Affleck pentru că suntem împreună. Suntem soț și soție. Sunt mândră de asta. Nu cred că este o problemă. Este o mișcare de putere. Dețin controlul deplin al vieții mele și mă simt puternică ca persoană și ca femeie. Pot înțelege că oamenii au anumite păreri despre asta și este ok. Dacă mă întrebi cum mă face să mă simt, simt că este un gest romantic. Este despre tradiție și romantism pentru mine. Sunt genul acela de femeie‘, a declarat artista pentru o revistă internațională.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton