Jennifer Lopez a pozat goală, la 53 de ani. Care sunt secretele ei de frumusețe

.

La 53 de ani și proaspăt căsătorită cu Ben Affleck, Jennifer Lopez a renunţat la inhibiţii şi a pozat nud, într-un pictorial incendiar realizat cu ocazia zilei sale de naştere. Imaginile, realizate în cadrul unei campanii publicitare pentru linia de beauty a artistei, au fost publicate pe Instagram drept „un cadou” pentru cei peste 219 milioane de urmăritori.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Şedinţa foto-video a fost realizată ca parte a campaniei de promovare pentru linia ei de cosmetice, iar reacţiile fanilor nu au întârziat să apară. În câteva ore, ipostazele nud cu J Lo au adunat aproape un milion de aprecieri şi a fost comentată de peste 12.500 de fani de pe Instagram.

Jennifer Lopez a pozat goală la 53 de ani

Jennifer Lopez a ales să celebreze împlinirea celor 53 de ani alături de fanii săi şi să atragă atenţia asupra unui nou produs, destinat îngrijirii posteriorului.


„Acordăm atât de multă atenţie pielii şi tenului, dar neglijăm uneori restul corpului.

Pentru mine e important să creez o rutină de îngrijire completă, care se adresează nevoilor specifice ale fiecărei părţi ale corpului. Şi vom începe cu posteriorul!', a anunţat JLo în descrierea postării.

 

Pe Instagram, toți fanii ei au lăudat-o pentru felul în care arată. „Ești o regină! (…) Ne-ai lăsat fără cuvinte. (…) La mulți ani’, sunt doar câteva dintre comentariile apărute la recenta postare a lui Jennifer Lopez.


 

Cum are Jennifer Lopez grijă de pielea ei

Celebra actriță a publicat, pe contul ei de Instagram, un videoclip în care și-a arătat întregul ritual de îngrijire a tenului. În imagini, ea își curăță porii în profunzime și își hidratează pielea pentru a obține acea elasticitate a tenului.Ea aplică un ser care îi conferă un efect de strălucire naturală, dar evitând aspectul lucios.

Artista a mai adăugat că de obicei se spală pe față în prealabil cu un săpun special, asta făcând parte din ritualul ei zilnic de îngrijire.


Vedeta se asigură că doarme opt ore pe noapte. Ea a dezvăluit, de asemenea, că unul dintre cele mai importante principii pentru îngrijire este format din „cei cinci S’: somn, protecție solară, ser, suplimente și sano – cuvânt spaniol care descrie un stil de viață sănătos.

Ea a mai spus într-un interviu că folosește crema de protecție solară pentru hidratare, după ce i-a recomandat-o un medic dermatolog.

„Acesta este unul dintre cele mai mari secrete pe care le pot spune tuturor, că nu iau asta suficient de în serios, pentru că în fiecare zi pielea noastră suferă nu doar daune cauzate de soare, ci și de mediu. Și doar folosind o protecție solară în fiecare zi se va face o diferență’, a spus JLo, citată de ego.ro.


Citește și: Iulia Albu a criticat-o pe Maria Constantin pentru felul în care se îmbracă:’Are ceva de…’

Citește și: Emily Burghelea, atac la Dani Oțil și Mirela Vaida:El mi-a făcut avansuri, ea e falsă și duplicitară

Citește și: Maria Marinescu le îmbracă pe Gina Pistol și Simona Gherghe:Dacă nu vor să poarte ceva, nu insist/ EXCLUSIV

Uleiul de măsline este ingredientul preferat de frumusețe al familiei ei. O întreagă colecție de produse de înfrumusețare ale artistei se bazează pe acest secret preluat de la mama şi mătuşa ei: uleiul de măsline.


„Este un fel de ingredient secret al naturii din care pur și simplu nu folosim suficient. Dar nici nu vrem să mirosim a salată, așa că nu folosim ulei de măsline pur și simplu’, a spus Lopez.

Ingredientul principal pentru întreaga linie de produse este o combinație de squalen derivat din măsline, ulei de măsline fermentat, extract de frunze de măsline și ulei de măsline extravirgin.

Vedeta mai spune că evită fumatul și alcoolul, practică mindfulness și meditația, dar crede și că „are gene bune’.


Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt acum în luna de miere

Botezaţi „Beniffer' de tabloidele internaţionale, JLo şi Ben Affleck au mai fost logodiți în 2002, înainte de a se despărți în 2004.


După cununia de zilele trecute, care a avut loc în Las Vegas, cuplul plănuieşte să-și sărbătorească nunta cu o petrecere în viitorul cât mai apropiat.

Momentan, cei doi se bucură de luna de miere și fac furori pe străzile din Paris. Au apărut ba la cumpărături, ba au luat cina la restaurante renumite, iar recent, au bifat și o plimbare pe Sena.

Ben este cel de-al patrulea soţ al lui Jennifer, care a declarat că a semnat certificatul de căsătorie cu numele Affleck.