Jennifer Aniston – La 47 de ani a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume

.

Jennifer Aniston ştie să se reinventeze mai bine decât oricine, dovadă că actriţa celebră pentru rolul din „Friends' a fost desemnată acum de revista People cea mai frumoasă femeie din lume.

 


 

Se întâmpla la 12 ani distanţă după ce Jennifer mai primise acest titlu, iar actriţa s-a declarat „foarte, foarte flatată’.

 

People a lansat un trend în a desemna drept cele mai frumoase femei actriţe care au trecut pragul de 40 sau 50 de ani, după ce anul trecut acest clasament o avea în fruntea lui pe Sandra Bullock, în vârstă de 50 de ani la acel moment.

 

Jennifer a urmat de-a lungul anilor un program riguros de alimentaţie şi mişcare, iar astăzi a invăţat că e ok să mai cedeze din când în când micilor tentaţii: precum paste carbonara făcute de soţul său, Justin.


 

„Încrederea în sine, liniştea, bunătatea şi onestitatea’ sunt cele 4 lucruri de care Jennifer ţine cont şi le recomandă tuturor.

 

„O viaţă bine trăită. Să nu-ţi fie ruşine de lucrurile care nu au mers cum credeai. Şi să nu te simţi inutilă şi să-i laşi pe ceilalţi să-ţi critice viaţa şi să te facă să crezi că ai pierdut ceva’.

 

În plus, Jennifer Aniston şi găsit liniştea şi echilibrul datorită lui Justin Theroux, cel care i-a devenit soţ anul trecut. „E atât de bun. E un om cu care poţi trăi atât de uşor. Mă face să râd, este intersant şi interesat’.