Jennifer Aniston, înșelată de Justin Theroux cu o actriță de 19 ani?

.

Presa din SUA a aruncat o adevărată bombă: se zvonește, pe la Hollywood, că Justin Theroux ar înșela-o pe Jennifer Aniston cu actrița Margaret Qualley, care are 19 ani, și e colega lui de platou. în serialul 'The Leftovers'.

 


Jennifer Aniston și Justin Theroux s-au căsătorit în urmă cu două luni în cadrul unei ceremonii discrete. Cei doi sunt împreună din 2010 și s-au logidit doi ani mai târziu. Acum, aparent fericitul cuplu se pare că se ceartă din cauza mai tinerei actriței Margaret Qualley, despre care se spune că ar avea o aventură cu soțul vedetei din ‘Friends’.

 

Cei doi sunt colegi în serialul ‘The Leftovers’, iar ceilalți actori și membri ai echipei comentează pe la colțuri că între ei s-a legat o prietenie cam prea strânsă și că glumele și comportamentul lor, în pauzele de filmare, sunt mai degrabă flirt, decât amiciție.


 

Cu toate acestea, recent, Aniston a lăsat să se înțeleagă că ea și soțul ei sunt nerăbdători să devină părinți, fie că va rămâne ea însărcinată (Jennifer a urmat un tratament de fertilitate), fie că vor înfia un copil sau chiar gemeni.

 

FOTO: Hepta