Jean Paler a fost discriminat de polițiștii din Germania, în urmă cu 15 ani: „Mi-au aruncat toate hainele pe șosea”

 Ifrim Georgiana
.

Jean Paler a fost discriminat de polițiștii din Germania, în urmă cu 15 ani. Într-un interviu recent, cunoscut actor a povestit că a fost discriminat pe criteriul de naționalitate de către oamenii legii din Germania. La acea vreme, artistul se pregătea să susțină un spectacol și a trăit cea mai mare umilință din cei peste 40 de ani de carieră. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jean Paler este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de comedie din România. În cei 40 de ani de carieră, artistul a povestit că a avut parte de mai multe experiențe neplăcute, din cauza personalității sale puternice, dar și a stilului nonconformist. Recent, actorul a vorbit despre cea mai mare umilință prin care a trecut. Totul s-a petrecut în Germania, în urmă cu 15 ani. La acea vreme, actorul se pregătea să susțină un spectacol, însă a fost oprit și batjocorit de oamenii legii. Jean Paler susține că acel episod reflectă modul în care sunt priviți românii în străinătate.

j9j9

Citește și: Jean Paler, amintiri emoționante cu Jean Constantin:”Avea doar câțiva prieteni cu care serba”/ Actorul ar fi împlinit 95 de ani pe 21 august

Citește și: Ce probleme a avut Jean Paler în perioada comunismului, din cauza părului lung:„M-au băgat în dubă și m-au tuns, la mișto, cu potecă pe mijloc'

Citește și: Dumitru Pop Tincu, fost concurent la Chefi la Cuțite, a murit.Era maestru popular la Cimitirul Vesel din Săpânţa

Citește și: Ioan Luchian Mihalea ar fi împlinit astăzi 71 de ani.Povestea îngrozitoare a morții artistului

Jean Paler a fost discriminat de polițiștii din Germania, în urmă cu 15 ani

În timp ce se îndrepta către un spectacol din Germania, se pare că actorul a fost oprit și percheziționat de poliști. Acesta susține că a fost discriminat pe criteriul naționalității, căci oamenii legii l-au suspectat de trafic de țigări sau băutură atunci când i-au văzut pașaportul.

„Din cauză că nu suntem în Spațiul Schengen, în Germania, Austria, Olanda și în Elveția ești căutat la sânge, ca român. Dar în Germania am trăit cea mai mare umilință. În urmă cu vreo 15 ani, mă aflam într-un autocar românesc pe șoselele Germaniei.

La un moment dat, am fost opriți de Poliția lor. Ei când vedeau un autocar cu număr de România ne scormoneau ca pe hoți în bagaje. Apăreau câte 2-3 mașini deodată și trăgeau pe dreapta autocarul. Pe atunci, aveam două intrări pe scenă, de om pilit, cu haine zdrențuite, și de travestit, cu haine de femeie, făceam glume pe seama femeilor ușoare, de proastă calitate.

Ne oprește Poliția lor, care vede în parbrizul autocarului poza mea, pe care scria Jean Paler, eram în poză în haine zdrențuite, de actor. Eram cam vreo 12 persoane în autocar, ne-au legitimat pe toți. La mine, însă, pentru că s-au uitat la fotografia aia, și au reținut Jean, dar în pașaport eram Ioan Paler, m-au întrebat cu ce mă ocup, dacă fac trafic de țigări sau de băutură și mi-au cerut bagajele la control', a declarat acesta, potrivit playtech.ro.

„Am rămas cu geamantanele în mijlocul drumului'

Jeam Paler a mai povestit că polițiștii respectivi i-au aruncat toată recuzita în mijlocul drumului și au părăsit locul. La acea vreme, artistul era conștient că o reclamație nu l-ar fi ajutat să-și facă dreptate.

„Dintre toți călătorii doar pe mine m-au coborât, aveam două geamantane. Într-unul aveam recuzită, de scenă, iar în celălalt aveam ținute de schimb. Și-au pus mănuși și mi-au aruncat toate hainele pe șosea, ca pe nimic, în batjocură.

Când am deschis și al doilea geamantan, cu costumele de scenă, au văzut hainele peticite, rupte, dar și un sutien de burete și rochia de damă, mărgelele, perucile blonde, brunete, roșcate. Le-au împrăștiat pe jos, și și-au spus polițiștii între ei că sunt un băiat curvă, homosexual.

Am rămas cu geamantanele în mijlocul drumului, ei s-au urcat în mașinile lor, au aruncat mănușile într-o pungă, au închis capota și au plecat val-vârtej. Ce să reclam și cui? După niște zile în care tragi și muncești în Germania, și trebuie să distrezi lumea, pentru niscaiva bani în plus, îți mai arde de reclamații?', a mai susținut artistul, potrivit sursei citate.

Cum va petrece actorul sărbătorile de iarnă

Actorul de comedie a susținut că va petrece singur sărbătorile de iarnă. Acesta a mărturisit că, la cei 69 de ani ai săi, este greu să-și găsească o parteneră.

„Anul acesta voi fi singur cuc, de Sărbători. Voi fi singur cu mine, nu e bine, dar ce să fac? E cam greu, în ziua de azi, să mai găsești pe cineva cu care să locuiești. Nu e ușor, căci, de la o vârstă, toți avem pretenții, tabieturi…

Am fost invitat la niște petreceri, dar, decât să stau acolo, singur, fără o iubită, ca statuia în Piața Victoriei, mai bine rămân în casa mea, la căldură', a încheiat acesta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton