Cum a ajuns Jean de la Craiova să cânte la mormântul lui Bruce Lee. Artistul i-a compus o melodie: „Ceva s-a întâmplat acolo!”

.

Cum a ajuns Jean de la Craiova să cânte la mormântul lui Bruce Lee. Invitat la podcastul Alexandrei Ungureanu, artistul a făcut câteva declarații despre momentul în care a ajuns la locul de veci al celebrului instructor de arte marțiale. Întâmplarea a avut loc în urmă cu opt ani, întregul moment fiind filmat și distribuit pe rețelele de socializare. Iată ce declarații face acum Jean de la Craiova!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Cum a ajuns Jean de la Craiova să cânte la mormântul lui Bruce Lee. În anul 2014, Jean de la Craiova a vizitat SUA și a hotărât să meargă și la locul de veci al actorului Bruce Lee, aflat în Seattle. Artistul i-a compus pe loc o melodie regretatului actor de orgine chineză și s-a gândit să imortalizeze momentul. Videoclipul respectiv i-a consternat pe fanii legendei filmelor de arte marțiale, fiind de părere că gestul lui Jean de la Craiova ar fi fost nepotrivit. La aproape 10 ani de la acest eveniment, cântărețul de manele a făcut o serie de declarații despre momentul artistic de la mormântul lui Bruce Lee.


Jean de la Craiova a cântat la mormântul lui Bruce Lee. Artistul român a susținut că actorul a fost idolul său, acesta fiind unul dintre motivele pentru care a a luat lecții de judo timp de un an de zile. Acesta i-a compus și o melodie, în semn de apreciere pentru întreaga sa carieră profesională.

Citește și: Jean de la Craiova joacă într-un film alături de Anca Sigartău și Șerban Pavlu:„Cred că am primit o palmă sau două’


Citește și: Jean de la Craiova a recunoscut în direct că a făcut avansuri unor artiste, în timpul căsniciei:'Nu prea pot să…'

Citește și: De ce nu s-a dus Nicoleta Voicu la nunta fiului ei:'Nu îl iert, a greșit!'. De la ce a pornit scandalul

Citește și: Fiica fostului principe Nicolae a împlinit 2 ani!Cum arată Maria-Alexandra, strănepoata regelui Mihai

Cum a ajuns Jean de la Craiova să cânte la mormântul lui Bruce Lee


Invitat la podcastul theXclusive, cântărețul a făcut o serie de mărturisiri despre momentul în care a cântat la locul de veci al lui Bruce Lee.

„Da…am cântat, că de când am cântat a ieșit spiritul din el și a intrat în colegii mei, că au început să cânte -hau, trr, pac-, și am făcut ceva, am dereglat ceva pe acolo (n.r.: la mormântul lui Bruce Lee). Ceva s-a întâmplat!’, a declarat Jean de la Craiova, într-o notă ironică la adresa colegilor lui de breaslă, care imită sunetele specifice luptătorilor de arte marțiale atunci când cântă, potrivit artistului.


„La noi se cântă la mort’

Deși gestul lui Jean de la Craiova nu a fost privit cu ochi buni de fanii lui Bruce Lee, artistul a explicat că a vrut să-i aducă un omagiu celui care i-a fost idol în ani tinereții.


„Acum opt ani (n.r.: a cântat la mormântul lui Bruce Lee). Eu m-am dus pentru că nimeni nu știe câte cotoare de mătură d-astea am tăiat să-mi fac nunceag (n.r.: instrument de luptă în artele marțiale). Și mă omora mama, că mi-ai tăiat mătura, și i-am zis stai, că sunt la Bruce Lee, să-i fac și lui două vorbe, că la noi se cântă la mort. Și am început: -Dădea bine cu piciorul//Și-l cunoștea tot poporul//Dădea bine cu karata//Îl iubea chiar și tata-, și ce mai ziceam eu pe acolo. -Nu e vorbă, nu e vis, s-a bătut cu Chuck Norris-‘, a povestit Jean de la Craiova.

Sursa foto: Captură video & Facebook