Javier Bardem a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

 Adina Rosetti
.

Era si timpul ca Javier Bardem sa primeasca aceasta onoare! S-a intamplat ieri, la Hollywood, cu o zi inainte de premiera americana a celui mai recent film din seria James Bond, „Skyfall”, in care celebrul actor spaniol joaca rolul unui terorist.

 

 

Javier Bardem

 

 

„Nu m-as fi gandit niciodata ca voi avea parte intr-o buna zi de o astfel de onoare”, a declarat Bardem, cu modestie, in fata unei audiente de 200 de persoane. A fost insotit nu de Penelope Cruz, cu care de altfel se afiseaza foarte rar in public, ci de frumoasele partenere din film, actritele Berenice Marlohe si Naomi Harris.

 

Javier Bardem impreuna cu Berenice Marlohe si Naomi Harris

 

 

Sursa foto: Northfoto

 

Javier Bardem a obtinut un Oscar in 2007, pentru rolul din „Nu exista tara pentru batrani”, regizat de fraţii Joel si Ethan Coen si premiul pentru interpretare masculina la Festivalul de la Cannes din 2010, pentru rolul din filmul „Biutiful” al regizorului Alejandro González Iñárritu.

 

 

Citeste si: Javier Bardem, noul James Bond

Javier Bardem, cel mai bun dintre cei rai

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton