Janet Jackson, în Rock and Roll Hall of Fame alături de Michael Jackson. Noroc în carieră, ghinion în dragoste!

 Oana Pantazi
.

După ani de așteptare, sora megastarului muzicii pop a intrat în sfârșit în topul Rock and Roll Hall of Fame, intrând în sfârșit într-o companie selectă, alături de Def Leppard și Stevie Nicks, dar și de fratele ei, Michael Jackson și Jackson Five.

În afară de Michael Jackson, Janet Jacksin este singura din familia lor de artiști care a avut succes.

În afară de Michael Jackson, Janet Jacksin este singura din familia lor de artiști care a avut succes.

În sfârșit, lui Janet Jackson, sora mai mică a lui Michael, i-au fost recunoscute meritele și prin  primirea în unul dintre cele mai prestigioase toupuri, unul care contează pentru artiști și nu numai –  Rock and Roll Hall of Fame. Printre trupele care vor fi, de asemenea, primite în faimosul top pe 29 martie, la Barclays Center, în Brooklyn.se numără și Radiohead, The Cure, Roxy Music și The Zombies. Pentru Janet Jackson bucuria este cu atât mai mare cu cât din acest top au făcut parte și Michael Jackson împreună cu Jackson Five, trupă în care au cântat frații ei.

Intrarea lui Janet Jackson în acest top s-a produs abia după ce a fost nominalizată de trei ori, iar cei mai mulți consideră această onoare ca fiind tardivă, dată fiind abilitatea artistei de a scoate hituri ca „All For You,” ”That’s the Way Love Goes,” ”Nasty,” ”Together Again” și „What Have You Done For Me Lately pe bandă rulantă. Din păcate însă, cariera ei a fost în cădere liberă după apariția nefericită de la Super Bowl, din 2014, când, din cauza unui accident vestimentar, s-a trezit cu sânul pe afară… Până recent, nici viața personală a artistei nu a fost mai bună, Janet divorțând la doar trei luni de când a devenit mamă pentru prima oară.

Janet Jackson și fiul ei Eissa. Vedeta a divorțat de Wissam al Mana la doar trei luni după ce a născut!

Janet Jackson și fiul ei Eissa. Vedeta a divorțat de Wissam al Mana la doar trei luni după ce a născut!

Trei căsnicii, trei divorțuri…

Janet Jackson s-a despărțit în 2017 de cel de-al treilea soț, omul de afaceri Wissam Al Mana, la doar trei luni după ce a a devenit pentru prima dată mamă. Cei doi au pus capăt unei căsnicii de cinci ani, fiind căsătoriți din anul 2012, la scurt timp după ce au devenit părinții unui băiețel. Potrivit presei internaționale, motivul ar fi faptul că bărbatul a devenit destul de autoritar în perioada în care cântăreața a fost însărcinată, lucru ce a deranjat-o foarte mult pe aceasta. „Din păcate, Janet şi Wissam au decis că relaţia lor nu mai funcţiona şi au hotărât să meargă pe drumuri diferite. Sunt foarte ocupaţi dar hotărâţi să fie părinţi buni, chiar dacă s-au despărţit. Este o despărţire amiabilă, iar Eissa va locui alături de mama sa, care trăieşte în Londra', a declarat un apropiat al cuplului, potrivit Mail on Sunday.

În plus, se zvonea că Janet s-ar fi convertit la Islamism după căsătorie, religia soțului ei.

Janet Jackson (52) și Wissam al Mana (43) s-au căsătorit în secret în anul 2012, iar abia în 2013 au confirmat acest lucru. Cei doi sunt părinții unui băiețel, Eissa (care în arabă înseamnă Iisus), care a venit pe lume pe 3 ianuarie 2017.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton