Jane Fonda a mărturisit că a fost violată și abuzată sexual în copilărie

 Ion Bianca
.

Jane Fonda a vorbit deschis despre experiențele dureroase din trecutul ei. Actrița în vârstă de 79 de ani a mărturisit  în cadrul unui interviu acordat publicației People că a fost violată și abuzată sexual în copilărie.

 

 

 

'Am fost violată, am fost abuzată sexual în copilărie şi am fost concediată pentru că nu am vrut să mă culc cu şeful meu. Am crezut mereu că era vina mea. Am crezut că nu am făcut sau nu am spus ceea ce trebuia', a mărturisit Jane Fonda, în cadrul interviului.

 

 

 

Jane Fonda a mărturisit în cadrul unui interviu că trecutul ei dificil a determinat-o să devină activistă  în ceea ce privește drepturile femeilor. Actriţa sprijină și se implică în mişcarea V-Day, care militează pentru oprirea violenţelor comise asupra femeilor şi fetelor. În anul 2001, aceasta a înfiinţat Jane Fonde Center for Adolescent Reproductive Health, o asociaţie care sprijină adolescentele americane și le ajută la prevenirea sarcinilor.

 

 

'Cunosc fete care au fost violate şi care nici măcar nu îşi dădeau seama că au fost victimele unui viol. Ele îşi spun: Trebuie să se fi întâmplat astfel pentru că am spus ‘Nu într-o manieră eronată.„ a mai spus aceasta

 

Actrița susține că vrea să le ajute pe victimele unor astfel de abuzuri nedrepte: 'Sper să îşi dea seamă că nu se întâmplă din vina lor. Am fost violate şi asta nu e ceva corect', a mai spus actriţa.

 

 

 

 

 

Bianca Ion

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton