Jador și Simona Hapciuc de la Survivor formează un cuplu? Dezvăluiri neașteptate

.

Se spune în popor că cei care se tachinează, se iubesc. Să fie oare cazul și pentru Jador și Simona Hapciuc de la Survivor? Cu toate că blondina din echipa Faimoșilor a răbufnit de mai multe ori, din cauza colegului ei, se pare că manelistului îi place exact acest fel de femeie puternică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!



Bianca Comănici, de la Puterea Dragostei, a fost prima persoană care l-a dat de gol pe artist. Se pare că nu Războinicele sau Alexandra Stan i-ar fi atras atenția, ci chiar Simona.


 „Îl cunosc bine pe Jador, și știu că, la un moment dat, se va apropia mai mult de o față. Știu și de cine i-ar plăcea, cine este genul lui. Am văzut că s-a vehiculat că s-a uitat la o războinică sau că ar fi atras de Alexandra Stan. Vă spun eu că nu este așa. Jador va fi apropiat de Simona Hapciuc, ea este genul de femeie de care să fie el captivat‘, a declarat Bianca Comănici, într-o intervenție live, la WOWbiz.


Jador și Simona Hapciuc de la Survivor, la un pas să formeze un cuplu?

După Bianca Comănici, un alt apropiat al lui Jador a dat cărțile pe față, anunță wowbiz.ro. „Lui îi place să fie șeful într-o relație, dar am văzut că nici cu ea nu îi merge.O va da pe brazdă într-un final, în cazul în care va fi hotărât să facă acest lucru. Jador este imprevizibil’, a declarat sursa respectivă.

Cu toate că au și concurenți care au impresionat pe traseu, precum Culiță Sterp sau Roxana Nemeș, pare că vedetele nu reușesc să se înțeleagă între ele. Cearta pornită după ce Jador a făcut-o cu ou și cu oțet pe Simona i-a uimit pe telespectatori.


Citește și: Roxana Ghiță și Musty, ipostaze tandre la Survivor! Cum au fost surprinși cei doi concurenți

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei are un nou iubit. E prima relație oficială, după despărțirea de Jador

Citește și: Scandal la Survivor între Georgiana Lupu și Musty Camara! Au fost la un pas de bătaie


Citește și: Justin Timberlake și Jessica Biel au devenit părinți a doua oară. Actrița a născut în secret

Jador a fost preferatul publicului la Survivor, din echipa Faimoșilor

Această onoare a venit la pachet și cu o responsabilitate destul de mare. A fost nevoit să aleagă un coleg sau o colegă ca propunere pentru eliminare.

Tremur. Nu știu cum să mă simt, sunt fericit, foarte fericit, nu știu dacă sunt mai fericit sau supărat. Nu știu ce să fac, mi-e frică de responsabilitatea pe care o am. Vreau să le mulțumesc Jadorașilor mei. Mi-e frică de faptul că decizia mea nu o să fie una bună pentru echipă, că o să fiu urât, blamat.


E urât să fac chestia asta, e nașpa, mă gândesc la ce ar face echipa. Ținând cont că Georgiana este prima, cea mai nouă, ar trebui să o nomminalizez pe ea. O să zic Alexandra Stan. Chiar îmi pare rău', a spus Jador.


Cine este Simona Hapciuc de la Survivor

Simona Hapciuc este actriță, vedetă de televiziune și antrenoare de fitness. A practicat nu mai puțin de 12 ani kickboxing și are multă experiență în industria sănătății și fitness-ului.

Simona Hapciuc este cunoscută publicului după ce a jucat în Trăsniții, cel mai longeviv serial de comedie din lume, care a intrat și în Cartea Recordurilor. Serialul a durat 17 ani, are 34 de sezoane și peste 2000 de episoade.

Serialul a fost declarat cel mai lung sitcom din lume și a reușit chiar să depășească celebra animație „The Simpsons.