Jador se operează după Survivor: „Am meniscul rupt în trei locuri!”

 Dumba Gabriela
.

Jador a părăsit Survivor, chiar dacă toată lumea îl vedea învingător, după ce s-a accidentat a doua oară. Inițial, nimeni nu a crezut că este atât de grav, însă iată că, după un control medical amănunțit, lui Jador i s-a spus că trebuie să se opereze la genunchi. Fostul Faimos de la Survivor are meniscul rupt în trei locuri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Competiția Survivor s-a încheiat zilele trecute pentru Jador, după ce în Consiliul de Urgență s-a decis că artistul nu mai poate continua concursul din cauza accidentării. Ajuns acasă, lui Jador i s-a spus că genunchiul este distrus și are nevoie de operație.

164a2594-d101-4df3-b28d-17ddbb14246d164a2594-d101-4df3-b28d-17ddbb14246d

„Vineri plec din Dominicană, sâmbătă ajung. Să mă aștepte toți jadorașii mei acolo. Mă duc direct la Bacău! Prind Paștele acasă! Nu aș fi vrut să fiu eliminat deloc! Aș fi vrut să fie eu ultimul, să câștig! Dumnezeu decide însă cine câștigă.

Visele în ziua de azi sunt, din păcate, materiale. Sunt oameni care-și doresc să câștige, au nevoie de bani poate mai mult ca mine. Eu am ajuns la „Survivor” din întâmplare. Dumnezeu a vrut să mă accidentez. La a doua accidentare, mi-am rupt meniscul în trei locuri. Doctorul mi-a zis să fac o lună de zile recuperare, dacă nu merge, bag operație.

Suntem predispuși ca oameni la greșeli, în viața normală nu ai timp să te gândești la greșeli. Am greșit foarte mult la viața mea! Pe mine mă iubește lumea tare, dar nu înțeleg de ce. Mă bucur că am ajuns unde mi-am dorit. Am ce să bag acum la ghiozdan!', spunea Jador, zilele trecute, la „Teo Show'. 

Citește și: Jador a ajuns în România, după a fost eliminat de la Survivor.Zeci de persoane l-au așteptat la aeroport

Citește și: Jador regretă că Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor din cauza lui:'Am despărțit o iubire'

Citește și: Jador se duce direct să se întâlnească cu Georgiana, când se întoarce de la Survivor: „O iubesc'

Jador, așteptat la aeroport de părinți și prieteni

Sâmbătă, Jador a ajuns în țară și a fost întâmpinat la aeroport de părinții săi, dar și de cei mai buni prieteni.

Ulterior, au mers acasă la cântăreț, acolo unde au petrecut timp împreună. Jador a publicat un vlog, pe contul lui de YouTube, în care și-a întrebat părinții și câțiva dintre cei apropiați dacă se gândeau că el o să stea atât de mult la Survivor și o să reziste în competiție.

Prima dată și-a întrebat mama, care nu credea că el o să reziste în lupta cu foamea.

'Ai zis că nu mă descurc și am fost șeful. Mai spune ceva', îi spune Jador mamei lui.

'Ți-a ajutat Dumnezeu, mamă. A fost El de partea ta acoo', îi răspunde Simona.

'Ai zis că ce caut eu acolo…', adaugă Jador.

'Am crezut că nu te descurci, dar Dumnezeu a fost de partea ta. Ne-a ascultat rugăciunile. Am crezut că nu poți, mamă', mai spune mama lui.

Jador către tatăl lui: ' Și tu ai crezut la fel, bre?'. Acesta dă din cap în semn că nu. 'Tu știai că sunt șef', spune artistul. 'Știam că ești nr.1', l-a asigurat tatăl lui.

'Pe cuvântul meu, fără nicio caterincă. Ai crescut la țară, știai să alergi, ai sărit gardul, ai sărit șanturile..', adaugă și Bogdan Mocanu.

Jador: „E mult mai greu decât se vede la televizor’

La revenirea în țară, pe aeroport, unde a fost întâmpinat de zeci de persoane, Jador a ținut să sublinieze că show-ul la care a participat a fost mai greu decât s-a văzut din fața televizorului.

„E mult mai greu decât se vede la televizor. Și am văzut că multi oameni sunt hate-uiți, nu mai hate-uiți că suntem vai de capul nostru. Piciorul e varză. Nu mai vreau să risc. Și 12 ore pe avion așa cu piciorul… e crunt.

Mulțumesc că ați venit, facem poze cu toții… nu plec până nu fac poze cu toți. Vreau ca toată lumea să creadă ce se întâmplă acolo. Oamenii ăia chiar se chinuie, chiar își doresc să câștige… ei habar nu au ce se întâmplă, mie nu mi-a venit să cred ce s-a întâmplat cu mine… Piciorul rupt. Am venit cu câteva experiențe mișto. Ambițios am fost de când m-am născut. Am venit cu multe lucruri pe care le-am învățat acolo,  a spus Jador, pentru Wowbiz, imediat cum a ajuns în România.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton