Jador nu știe să citească, deși a terminat facultatea! Cum s-a dat de gol la Survivor

 Dumba Gabriela
.

Speculațiile legate de faptul că Jador nu știe să citească sunt mai vechi, de când acesta era concurent la Puterea Dragostei. Pe vremea aceea, manelistul, care a terminat o facultate, evita să citească mesaje de la fani, însă o întâmplare petrecută la Survivor le-a dat apă la moară celor care au comentat pe seama acestui fapt, de-a lungul timpului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Zilele trecute, Jador a fost protagonistul unei întâmplări care i-a lăsat cu gura căscată pe fanii emisiunii Survivor, iar comentariile în online, pe seama faptului că Jador nu știe să citească s-au întețit.

Jador-4Jador-4

Duminică seară, după ce membrii din echipa Faimoșilor au câștigat una dintre probe, au fost premiați cum nu se așteptau: câte un platou cu fructe, dar și câte o surpriză emoționantă: câte un mesaj de la câte un prieten din România.

Concurenții au fost emoționați până la lacrimi, inclusiv Jador, însă când a venit rândul lui să citească mesajul de acasă, s-a întâmplat ceva surprinzător. Culiță Sterp a fost cel care a citit în locul lui, alimentând zvonurile că manelistul nu știe să citească.

Mai mult, în timp ce Culiță îi citea mesajul, artistul îi arătase pe tabletă ceva, probabil îndrumându-l să citească altceva, iar Culiță s-a oprit din citit și i-a spus: Nu. Aia nu'.

Situația este cu atât mai suprinzătoare cu cât Jador ar fi licențiat în Stiințe Economice, el fiind specializat în Afaceri Internaționale. Jador, pe numele sau real Remus Ionuț Dumitrache, a absolvit ASE-ul în iulie 2017, la Facultatea de Relații Economice Internaționale, potrivit ciao.ro.

Citește și:

Jador și Cătălin Moroșanu, bătaie la Survivor. De ce s-au încăierat: „Nu te pune cu ursul'

Scene de groază la Survivor. Georgiana, la un pas să se înece, după ce a jignit-o Jador

Cum arată frații lui Jador. S-au pocăit și cântă muzică religioasă

Fanii Survivor au luat foc

Pe grupurile dedicate Survivor s-a creat în ultimele trei zile o adevărată dezbatere dacă știe sau nu Jador să citească.

„Ce nu se vede și aude la TV este că Jador a început să citească, dar pentru el, dacă ascultați bine cineva ii spune: „Am impresia că nu știi sa citești cu voce tare' P. S.: Dacă nu știa să citească, cum susțin unii, nu ii spunea el lu Culiță ce să citească și ce nu, după cum vedeți el ii spune să nu citească anumite fraze 😉 Vă, pup invidioșilor', este unul dintre mesajele de pe Facebook ale fanilor emisiunii, care îi ia apărarea lui Jador.

Jador a venit la Survivor să o uite pe fosta iubită

Legat de motivele pentru care a acceptat o provocare atât de grea cum este Survivor, Jador a explicat că și-a dorit să se rupă de toate pentru că astfel poate reușește să o uite pe fosta iubită.

'Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea', a spus Jador.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton