Jador, declarație de dragoste pentru Georgiana, iubita lui: „Una și aceeași femeie...”

.

Jador are o viață sentimentală complicată. Deși a avut relații cu diferite domnișoare, Jador a declarat de nenumărate ori că singura fată pe care a iubit-o cu adevărat a fost Georgiana. Ei au fost împreună 6 ani de zile, însă fanii bănuiesc că nu s-au despărțit niciodată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jador încearcă să o cucerească din nou pe Georgiana. În urmă cu puțin timp, manelistul a postat o fotografie pe pagina lui de Instagram, iar mesajul postat în descriere este adresat direct către singura femeie pe care o iubește, adică Georgiana.


„Este absurd să crezi că bărbatul nu este capabil să fie fericit cu una şi aceeași femeie. Acest lucru este echivalent cu a spune că un muzician bun are nevoie de mai multe viori pentru a cânta o melodie’, a scris Jador pe Instagram.


Citește și: Cristina Ich e sceptică în privința Adelinei Pestrițu, după ce a anunțat că suferă de COVID-19: „Niciodată nu mi-am imaginat că ești foarte bine pe zi, mirosind brad… și seara te lovește COVID’


Jador, criticat de fani

O fană a lăsat ihnhibițiile deoparte și l-a întrebat pe Jador dacă se gândește în continuare la Georgiana. „tot la Georgiana îți e gându?😂😂😂’, a scris fana, la care răspunsul lui Jador a fost următorul: „geloasa?:)))’.

Citește și: Brigitte a fost bătută și târâtă pe jos în public de soțul ei, Florin Pastramă. Imaginile șocante surprinse în parcarea unui supermarket

Jador a fost criticat de mulți dintre internauți că nu își asumă relația cu Georgiana, deși susține că o iubește. 


„Baii, nu face o greșeală! Tu acum vrei sa te împaci cu G pentru ca ai pierdut o pe Ella și ti e frica sa nu pierzi și pe ea, dar nu e așa! Nu trebuie sa te mulțumești cu ce rămâne!’, „Și atunci de ce nu rămâi cu ea? Ce mai cauți cu altele? Crezi că îți pierzi din faimă dacă declari cu cine și că ești fericit?’, sunt câteva dintre sutele de comentarii la postarea lui Jador.

Avea o relație acasă, dar Jador ar fi venit la Puterea Dragostei pentru notorietate

Jador a fost acuzat de multe ori că ar avea o relație în România cu Georgiana și că a venit la emisiune doar pentru a câștiga notorietate și a își promova melodiile. 


Jador și Georgiana au avut un plan bine pus la punct pentru a își crește faima. După participarea la Puterea Dragostei, cântărețul a venit acasă la iubita lui. Iar pentru că ea a fost atât de cuminte și înțelegătoare, Jador a recompensat-o cu o vacanță e vis în Abu Dhabi. 

De Paște, fostul concurent de la „Puterea Dragostei a dus-o acasă la părinții lui pe Georgiana. Mulți spun că Jador se va căsători până la urmă cu tânăra șatenă, chiar dacă acum susține că tot ce își dorește este să se distreze și să iasă cu cât mai multe femei.


Citește și: Ovidiu Torj, fostul soț al lui Brigitte Sfăt, vrea să își ia fiica înapoi de la vedetă. El îl susține pe Robert: „Nu se droghează, mai degrabă ea are probleme

 „A zis că e normal s-o ducă acasă pe Georgiana de Paște, e normal să o ducă acasă pe femeia pe care o respectă. Ella încă are sentimente pentru el, dar el iubește altă femeie. El o să fie cu multe femei în viața lui. El se întâlnește cu câte o femeie pe noapte. El a dus-o la țară pe Georgiana pentru că ea este femeia cu care vrea o relație pe bune. Eu cred că Jador o să se însoare cu Georgiana. Acasă, la părinți, nu duci orice femeie. Acasă, la părinți, duci pe cineva în care ai sută la sută încredere! Ei au șapte ani de relație! Ella a fost doar o distracție pentru el.