Jador regretă că Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor din cauza lui: "Am despărțit o iubire"

 Dumba Gabriela
.

Jador explică de ce a propus eliminarea Anei Porgras de la Survivor, regretând totodată plecarea acesteia din concurs. Jador spune că, prin decizia sa, a despărțit o mare iubire în plină desfășurare în Republica Dominicană, respectiv relația dintre Ana și Zanni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Jador, unul dintre preferații celor care îi susțin pe Faimoși, a părăsit Survivor și acum poate vorbi deschis despre competiție. Manelistul a clarificat și decizia lui de a vota pentru eliminarea Anei Porgras, votul său fiin cel care a scos-o pe aceasta din competiție.

82141278-1053123685045343-8627289714966601189-n82141278-1053123685045343-8627289714966601189-n

Ana Porgras era una dintre cele mai de valoare concurente din tabăra Faimoșilor și aducea puncte importante pentru echipă, iar decizia lui Jador a primit antipatia fanilor emisiunii.

Jador a fost pus în ipostaza de a nominaliza un coechipier în Consiliul de Eliminare, iar pentru că știa cât de bună este Ana pe traseu a votat-o, convins că aceasta va avea suportul telespectatorilor și nu va pleca acasă. Iată că s-a înșelat. După votul său, Dan Pavel a făcut anunțul care a lăsat pe toată lumea mască, Ana Porgras a fost nevoită să părăsească Republica Dominicană. 

„Zanni și-a dat seama că îl iubește lumea în momentul în care a ieșit favorit. Eu am despărțit o iubire (n.r.- Ana Porgras și Zanni), așa s-a văzut la televizor și era normal să fiu penalizat de oameni. Au făcut foarte bine, dacă ei au crezut asta. S-au luat de mine un pic, nu are nimic.
Eu nu am crezut că Ana o să plece, am crezut că este votată, am crezut că noi toți de acolo suntem votați. La un moment dat toți ieșim și o să fie unul singur acolo, cu trofeul, și o să fie smecher', a declarat Jador pentru WOWbiz.ro

Citește și: Ce va face Albert Oprea cu banii dacă va câștiga Survivor:'Nu am relații, nu am părinți bogați'/ EXCLUSIV

Citește și: Război între Sorin Pușcașu și Albert Oprea, la Survivor:„Promite multe și să facem puține’

Citește și: Andi Moisescu, după ce a trecut prin experiența COVID-19:„M-am temut cel mai mult de…’/ EXCLUSIV

Ce spune Jador despre concurenții de la Survivor

Jador are o părere foarte bună despre toți foștii colegi din echipă și cu fiecare a reușit să stabilească o conexiune.

„Nu e totul cum pare la televizor, nu ne dușmănim între noi. Noi m-am stăm de vorbă cu toții. Cu Cosmin am vorbit despre iubita lui, pe care o cunoștea de două luni și nu știa dacă o să îl aștepte. Sebi a fost fotbalist, fratele lui a fost bolnav, el a trebuit să lase cariera ca să fie lângă el.

Zanni vrea să își ia o casă, vrea să își facă o carieră în muzică. Îl susțin pe Zanni, mi-e drag de el, mi-e drag de toți. Elena are o vârstă înaintată, vrea să profite de șansa ei. Oamenii ăștia când mi-au spus poveștile astea au ajuns în inima mea. Nu pot să țin ură pe ei. Pe Culiță l-a crescut maică-sa frumos. Majda la fel, voia să își facă o casă.

Alexandra Stan mi-a zis de iubitul ei, de Ricky, mi-a zis multe lucruri cu frumoase. Am stat de vorbă cu ea vreo două nopți. Vreau să spun că m-a impresionat foarte mult vocea ei, eu credeam că e ca toate cântărețele astea, dar ea are o voce foarte frumoasă. Ea cântă orice vrei tu și foarte frumos.

viva-64viva-64

Georgiana are o foarte mare inteligență emoțională, oamenii nu au înțeles asta. A crescut la casa de copii și i-a dat statul o casă. Eu am stat de vorbă cu toți colegii de echipă, am încercat să intru în sufletul lor și sunt sigur că niciunul dintre ei nu mă urățte. Simona Hapciuc voia să îi facă o casă lui Dimi, să îi facă un viitor. Ea a grești că nu și-a luat rămas bun de la noi. Cătălin Moroșanu e șeful nostru, nu mai e vorba de situație financiară, dar e un om trecut prin multe. Se vede că are vârsta pe care o are, cariera', a mai spus Jador

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton