Jador a plâns în hohote la Survivor, când a citit mesajul de la Georgiana, fosta iubită: "Îmi doresc să mă căsătoresc cu ea"

.

Jador a cedat nervos și a plâns în hohote la Survivor, după ce a citit mesajul primit de la Georgiana, fosta lui iubită. Ea este singura femeie pe care a iubit-o cu adevărat, dar pe care a pierdut-o. Rândurile primite de la femeia pe care și-a dorit să o uite în Republica Dominicană l-au făcut să urle de supărare și durere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mare bucurie pentru echipa Faimoșilor, de Sfântul Valentin. Au primit mesaje scrise din partea partenerilor de viață sau a familiei. Chiar dacă este burlac momentan, Jador a avut parte de cea mai mare surpriză dintre Faimoși. A primit o scrisoare din partea Georgianei, fosta lui iubită. Mesajul ei l-a făcut să plângă în hohote.


„Toată muzica mea e pentru ea și lumea credea că e pentru alte femei. Îmi doresc ca ea să fie mama copiilor mei, am mai fost îndrăgostit, dar niciodată nu am iubit cum am iubit-o din tot sufletul. O iubesc din tot sufletul și îmi doresc să mă căsătoresc cu ea, dacă mă așteaptă. Ceea ce cu siguranță se va întâmpla’, a spus Jador, în lacrimi.


Ce mesaj a primit Jador de la Survivor de la Georgiana, fosta lui iubită

Cu toate că s-a semnat ca prietena lui de suflet, mesajul transmis de Georgiana pentru Jador i-a convins pe colegii lui din echipa Faimoșilor că tânăra ar avea încă sentimente pentru fostul ei iubit.

„Ionuț, pentru început vreau să-ți spun că sunt mândră de tine, de ambiția de care dai dovadă și de modul în care te descurci în competiție. Sper să rămâi același om bun pe care l-am cunoscut. Știm amândoi care e situația dintre noi și în ce relații am rămas.


Când ai plecat la Survivor, dar de acolo din toată situația asta, inimile noastre au rămas logodite pentru totdeauna. Ai grijă de tine și să rămâi acolo cât poți rezista. Te îmbrățișez, prietena ta de suflet’, i-a transmis Georgiana lui Jador.

Citește și: Cine este Georgiana, fosta iubită a lui Jador.A venit la Survivor ca să uite de ea

Citește și: S-a aflat cauza morții jurnalistei Cristina Țopescu. Legiștii au finalizat raportul în cazul decesului său


Citește și: Jador, la fel de îndrăgostit de Georgiana, fosta lui iubită, la 4 ani de la despărțire! „Dacă mă va ierta vreodată, o s-o…'

Ce spunea Jador despre fosta iubită, înainte de Survivor

Artistul era încă supărat pe modul în care s-a încheiat relația lui, așa că a făcut niște declarații dure înainte să plece în Republica Dominicană.

„Am lăsat-o pe fosta mea. O iubesc la fel de mult că pe mama. M-am gândit puțin la ea, mi-a curs o lacrimă… Dar vreau să uit. Își bate joc de mine pentru că sunt om bun. Nu se gândea la mine, se gândea doar la ea. Nu se gândea că am nevoie de o femeie lângă mine, că eu muncesc atât de mult, muncesc cu nopțile.


Sincer, o iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine. Nu se gândește la mine și la fericirea mea, ci doar la ea! Vreau să o uit neapărat. Am venit aici să o uit și să devin un om mai bun. O să fie că un post pentru mine, fix așa am gândit când am plecat de acasă’, dezvăluia Jador.


Cine este Georgiana, fosta iubită a Faimosului

Georgiana Elisei este absolventă a Universității Politehnice din București. Tânăra are 28 de ani. Jador a fost cucerit de faptul ca Georgiana nu își dorea deloc faima și banii. A văzut-o mereu ca pe o fată cuminte și simplă, care l-a iubit pentru felul lui de a fi și nu pentru că a devenit faimos.

„Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea