Ivanka Trump, însărcinată pentru a treia oară

 Oana Tonca
.

Ivanka Trump a anunțat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil și atât ea, cât și soțul ei, afaceristul Jared Kushner, cât și cei doi copii ai lor, Arabella Rose, 4 ani, și Joseph Frederick,  3 ani, sunt în culmea fericirii.

Ivanka Trump

Ivanka a făcut anunțul online, pe site-ul ei, unde a publicat o fotografie în care stă așezată pe  covor, cu micuții ei, Arabella și Joseph, și ține în mână cifra 3. 'Suntem fericiți cu toții, iar Arabella și Joseph de abia așteaptă să aibă un frățior sau o surioară. Bineînțeles că Arabella ar dori ca bebelușul să fie fetiță, iar Joseph, să fie băiețel', a comentat Ivanka.

 

Ivanka Trump (33 de ani0, este căsătorită din 2009 cu afaceristul Jared Kushner.

 

Ivanka, moştenitoare a imperiului financiar construit de tatăl său, este implicată în afacerile acestuia din 1997, când a devenit vicepreşedinte executiv al companiei, administrând toate proprietăţile şi hotelurile lui Donald Trump. Aceasta pe lângă liniile sale de bijuterii, haine şi cosmetice, ca să nu mai menţionăm şi cartea despre succesul în afaceri pe care a publicat-o.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton