Iuliana Tudor mizează pe schimbarea culorii meniului zilnic pentru a scapa de kilogramele în plus acumulate de sărbători şi a-şi detoxifia organismul.
„Schimbăm culoarea meniului zilnic. Totul în tonuri cât se poate de vii şi de tari. În ianuarie întotdeauna meniul meu are următoarele culori: verde (salate de orice fel, dar cu foarte mult pătrunjel), roşu ( rodie, sfeclă roşie, roşii), alb ( iaurt şi brânză slabă) şi galben (cereale şi citrice). Este frig afară, iar organismul nostru are nevoie de multă vitamina C (rodia este un fruct cu multă vitamina C) şi mult mai multă apă', spune Iuliana Tudor.
Gazda emisiunii „O dată-n viaţă' consideră 2015 un an care îi va aduce lucruri noi, așa că are energia necesară și spune că este pregătită să le facă față. „Aştept cât mai multe şi interesante provocări pentru 2015. Este anul provocărilor! Am energia necesară şi sunt pregătită pentru asta!', a mai adăugat vedeta.