Iuliana Pepene, prezentatoarea de la Antena 1, are un nou iubit. Este un cântăreț celebru din România

.

Iuliana Pepene, prezentatoarea de la Antena 1, are un nou iubit. Iuliana Pepene are o nouă relație. La mai bine de un an de când s-a despărțit de Dragoș Bercea, se pare că prezentatoarea de la Antena 1 iubește din nou și a fost surprinsă, la un restaurant, cu actualul ei iubit. Iată cine este și cu ce se ocupă cel care i-a furat inima!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Iuliana Pepene, prezentatoarea de la Antena 1, are un nou iubit. După doi ani de relație, Iuliana Pepene și chef Dragoș Bercea au decis să meargă pe drumuri separate. Despărțirea a avut loc în urmă cu un an, atunci când prezentatoarea a șters toate fotografiile cu fostul ei partener. Acum, Iuliana Pepene a fost surprinsă alături de noul ei iubit, fiind vorba despre un artist destul de cunoscut. Cei doi s-au întâlnit la un restaurant din Capitală și au fost surprinși în mai multe ipostaze romantice.


Iuliana Pepene are o nouă relație. Când vine vorba de viața amoroasă, prezentatoarea de la Antena 1 a fost întotdeuna discretă. Recent, aceasta a fost surprinsă alături de noul iubit, iar cei doi nu se sfiesc să-și manifeste iubirea în public.

Citește și: Iuliana Pepene și Dragoș Bercea s-au despărțit, după doi ani:'Nu toate relațiile duc la căsătorie'


Citește și: Ionela Lucan și-a dat demisia de la Observatorul Antena 1 după 12 ani.Cine o înlocuiește

Citește și: Cum arată Neti Sandu în fustă mini, la 63 de ani.Astroloaga de la Pro TV are picioare de manechin!

Citește și: Cristian Boureanu neagă că a fost violent cu fostele sale partenere:'S-a spus că am împins-o pe Valentina Pelinel și și-a rupt piciorul'

Iuliana Pepene, prezentatoarea de la Antena 1, are un nou iubit

Recent, Iuliana Pepene a fost surprinsă la un restaurant cu Peter Pop, actualul său iubit. Cei doi s-au amuzat copios împreună și s-au sărutat atunci când au părăsit localul. Relația nu a fost încă confirmată de prezentatoarea de la Antena 1. Imaginile pot fi văzute AICI.


Bogdan Popa este cântăreț, fiind cunoscut în industria muzaicală sub numele de Peter Pop. Se pare că artistul ar fi avut o neînțelegere cu casa de discuri al lui Smiley, motiv pentru care ar fi încheiat colaborarea cu acesta.

La acea vreme, Peter Pop a susținut că studioul „HaHaHa Production’ nu s-ar fi implicat în evoluția sa, având în vedere că era un artist debutant.


Prezentatoarea TV a format un cuplu cu chef Dragoș Bercea

În luna septembrie a anului trecut, Iuliana Pepene și chef Dragoș Bercea s-au despărțit definitiv. Relația celor doi a început în 2019, însă, după doi ani, au decis să meargă pe drumuri separate. La acea vreme, prezentatoarea a șters fotografiile cu fost ei iubit și a transmis un mesaj cu subînțeles.

„Nu toate relațiile duc la căsătorie, unele te vor ajuta să descoperi noi restaurante, a scris Iuliana Pepene, în secțiunea „story, de pe Instagram.


Ținând cont de faptul că Dragoș este chef bucătar, mesajul Iulianei a fost cât se poate de clar.

Sursa foto: Facebook