Iuliana Marciuc și Adrian Enache, dragoste la prima vedere: "Plăteam și 400 de euro telefonul"

.

Între Iuliana Marciuc și Adrian Enache a fost pasiune la prima vedere! Chiar dacă au trecut 26 de ani de când s-au văzut prima dată, cei doi se iubesc la fel și Iuliana își amintește cum au fost începuturile relației lor. Vorbeau atât de mult la telefon că veneau facturi de sute de euro, dar nimic nu a stat în calea iubirii lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Relația celor doi nu a fost mereu văzută cu ochi buni, însă împreună au reușit să treacă peste orice obstacol, iar astăzi au mai bine de 26 de ani de când conviețuiesc împreună. Pentru cei doi a fost dragoste la prima vedere, însă se știau unul pe celălalt și de pe micul ecran.

Iuliana Marciuc, despre începutul relației cu Adrian Enache


Iuliana Marciuc dezvăluie că între ea și Adrian Enache a fost dragoste la prima vedere! Atât de mare era iubirea dintre ei, că nimic nu a stat în calea lor. Nici măcar facturile uriașe la telefon!

„Pentru noi a fost dragoste la prima vedere, cumva combinată cu dragostea la televizor, adică ne cunoșteam unul pe celălalt din aparițiile TV, dar atunci când ne-am văzut a fost, așa, ca o scânteie. Eu îl văzusem în imitațiile pe care el le realizase la postul Tele7 ABC.

Iar el mă văzuse pe post de crainică de foarte multe ori’, a declarat Iuliana Marciuc pentru ego.ro.


Prezentatoarea TV a știut din prima clipă ce presupune o relație cu un artist așa că și-a asumat atât turneele lui internaționale, cât și deplasările în țară, evenimente la care ea nu putea ajunge de fiecare dată.

„Îmi amintesc despre acele perioade în care vorbeam foarte des la telefon și facturile costau foarte mult. Îmi amintesc că plăteam și câte 300-400 de euro pe lună. Ce bine că nu mai sunt astfel de facturi’, a mai completat Iuliana Marciuc.


Citește și: Cu cine s-a iubit Silvia Chifiriuc înainte de Petre Roman.A avut o relație cu un italian cu 47 de ani mai în vârstă decât ea

Citește și: Iulia Sălăgean, adevărul despre prietenia cu Bianca Drăgușanu:„A insistat să mă cunoască

Citește și: Cum arata casa lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor:Viața la țară să știți că e frumoasă…

Iuliana Marciuc și Adrian Enache fac totul împreună

Nu doar că petrec foarte mult timp împreună, dar Iuliana se implică și în unele dintre proiectele lui Adrian Enache, inclusiv în podcast.


„Faptul că suntem în același domeniu cred că ne ajută foarte mult. Ne încurajăm unul pe celălalt, ne respectăm unul pe celălalt și fiecare dintre noi iubește ceea ce face, iar celălalt înțelege acest lucru. Cred că asta este foarte important.


Când am primit, de la Silviu Radu, prietenul nostru regizor, (el a regizat și cel mai recent videoclip al lui Adrian „Viața din vis’ în care a filmat alături de David), propunerea să realizez un podcast pentru Adrian, nu m-am gândit de două ori.

Am zis de la început DA și uite că se împlinește un an de când, împreună, lucrăm la acest podcast și mă bucur foarte mult că lumea a putut să vadă și un altfel de Adrian. Ca să înțelegeți de ce spun asta, vă puteți uita la podcastul unde sunt postate premiere, din două în două săptămâni, pe canalul lui de YouTube’, a mai declarat prezentatoarea emisiunii „Destine ca-n filme’, difuzată de TVR2.